Review Think Tank Retrospective 6: compact en stijlvol in de stad

Review Think Tank Retrospective 6: compact en stijlvol in de stad

Jasper van Bladel 3797 0
Een dagje straatfotografie in de plaatselijke metropool lonkt, maar je hebt geen zin om je enorme fototas mee te nemen. De grote fototas maakt plaats voor een compact en stijlvol alternatief, de Retrospective 6 van Think Tank. We hebben hem voor je getest.

In de stad ben je graag wendbaar en als het kan ook nog een beetje stijlvol. Een grote fototas is daar niet op zijn plaats, dus verruil je deze voor een handzaam alternatief. Think Tank biedt je de Retrospective 6, een stijlvol en compacte tas die er ook nog eens leuk uitziet. Hij is gemaakt van een beige safari-achtige ruwe stof en komt met een zachte draagriem voor over je schouder.

Systeemcamera

Ondanks de bescheiden omvang past er toch erg veel in de tas. Hij is speciaal ontworpen met de compacte systeemcamera in gedachten, maar ook een dlsr met of zonder grip past gewoon in deze tas. Grote teleobjectieven kun je maar beter thuislaten, maar daar heb je als straatfotograaf ook niet zoveel aan.

De Retrospective maakt, zoals de naam doet vermoeden, een retro indruk en de stof lijkt gemaakt voor de eeuwigheid. De tas is ook niet al te stijf van opzet, zodat de tas zich ook in zekere mate aanpast aan de inhoud.

Conclusie

Al met al is de Retrospective 6 een erg fijne en stijlvolle fototas die ideaal is voor in de stad. Hij ziet er daarnaast ook stijlvol genoeg uit om eventueel voor andere doeleinden te gebruiken. Legio mogelijkheden dus!

Specificaties

Afmetingen: 34.5 x 20 x 17cm
Gewicht: 1.2 kg
Prijs: € 172,50

In de Retrospective-serie zijn ook andere versies leverbaar, al vanaf € 139,-

Info: transcontinenta.nl/thinktank

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper