Herinneringen verzamelen was nog nooit zo makkelijk!

Razendsnel foto’s afdrukken met de Kamera Express Fotoservice app

Redactie DIGIFO... 1075 0
Met foto’s kun je de mooie momenten in het leven vastleggen, zodat ze je altijd bijblijven. En wat is er nu leuker dan die herinneringen tastbaar maken door deze foto’s af te drukken?

Foto’s afdrukken, het is iets wat nog wel eens vergeten wordt. Zonde van de mooie herinneringen natuurlijk! Kamera Express heeft er alles aan gedaan om het zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kun je foto’s laten afdrukken in de winkel, via de online fotoservice en tegenwoordig zelfs via de app! Herinneringen verzamelen was nog nooit zo makkelijk!Kamera Express

Kamera Express Fotoservice app

Vrijwel iedereen maakt foto’s met een smartphone, maar deze worden lang niet altijd afgedrukt. De Fotoservice app van Kamera Express biedt uitkomst! In een mum van tijd kun je jouw foto’s in verschillende formaten laten afdrukken in matte of glanzende  Je hoeft slechts een paar stappen te doorlopen en een paar dagen later heb je jouw foto’s al in huis.

  • Stap één: misschien nog wel het moeilijkste van alles: het selecteren van je mooiste foto’s. Kun je niet kiezen? Dan neem je ze toch allemaal?!
  • Stap twee: kies het juiste formaat. Wanneer de verhouding van de foto’s afwijkt, geeft de app dit aan. Vervolgens kun je je foto’s naar wens bijsnijden, zodat je altijd de juiste uitsnede hebt!
  • Stap drie: kies het gewenst aantal foto’s. Ga voor één exemplaar, bestel er twee of kies er zoveel je wilt. Alles is mogelijk!
  • Stap 4: vul je gegevens in.
  • Stap 5: betaal. Als de betaling gelukt is, liggen jouw foto’s binnen enkele dagen op de mat.

De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Tip: als je ervoor kiest om één van je foto’s te delen op social media, krijg je 10% korting op je bestelling!Kamera Express

Fotoservice

Naast de app is er natuurlijk ook de uitgebreide online fotoservice van Kamera Express die bekend staat om de hoge kwaliteit en de talloze mogelijkheden. Naast foto’s zijn er allerlei soorten wanddecoratie beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor een foto op canvas, aluminium of hout. Ben je op zoek naar een leuk fotocadeau? Kies dan voor een mok, muismat, puzzel of telefoonhoesje. Bij de fotoservice horen ook de premium fotoalbums. Zo heeft u al uw herinneringen direct gebundeld. Ideaal wanneer je een mooie reis hebt gemaakt of een bijzonder jubileum te vieren hebt. De mooiste Er zijn verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor één van de thema’s en ga direct aan de slag. Wil je de volledige controle en je album tot in het kleinste detail perfectioneren? Dat kan door de uitgebreide software te downloaden. Zo weet je zeker dat je jouw droomalbum in huis haalt! Kamera Express

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie