Als het weer omslaat... Improviseren

Raf Olaerts en zijn ongeplande motor-shoot

Redactie DIGIFO... 1676 0

Raf Olaerts is een Vlaamse landschapsfotograaf die er met liefde midden in de nacht op uittrekt om mooie landschappen te fotograferen. Onlangs had hij voor de vijfde keer op rij pech en trok de lucht helemaal dicht waardoor zijn plan in het water viel. Maar Raf ging niet bij de pakken neer zitten en besloot van de gelegenheid gebruik te maken door een foto te maken van zijn motor.

In de video die Raf maakte zien we hoe hij te werk gaat. Hij zoekt een mooie locatie uit waar de ondergaande zon de lucht mooi weet te kleuren, zet zijn statief laag bij de grond neer en belicht het beeld zodanig dat de lucht goed uitkomt. Om van de motor geen silhouet te maken schijnt hij simpelweg bij met een kleine zaklamp.

Lees ook: Raf Olaerts en zijn zoektocht naar fantastische landschappen

 

Raf Olaerts

Raf Olaerst is een Vlaamse fotograaf met een passie voor landschapsfotografie. Hij begon met fotografie zodra hij, als kind, sterk genoeg was om een camera op te tillen, maar pas sinds de intrede van digitale fotografie raakte hij echt gepassioneerd fotograaf. Vanaf dat moment raakte Raf écht verslaafd en was de trein niet meer te stoppen.

Kijk voor meer informatie over Raf Olaerts op zijn website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie