Een tipje van de sluier

Programma International Photo Festival Leiden

Remco Stunnenberg 848 0
De vierde editie van de outdoor expo het International Photo Festival Leiden (IPFL) staat weer voor de deur. Wat kun je deze editie allemaal verwachten? We verklappen nog niet alles, maar geven je wel vast een tipje van de sluier.

Banner


De outdoor expo het International Photo Festival Leiden vindt dit jaar plaats vanaf 7 tot en met 15 april op een prachtige, nieuwe locatie in Leiden, de Lammermarkt. Voor het vierde jaar op rij zijn wij, DIGIFOTO Pro, mediapartner van dit inspirerende festival. Deze samenwerking versterkt onze gezamenlijke passie, fotografie.

Internationaal platform

Het IPFL biedt Europese fotografen die maximaal vijf jaar geleden zijn afgestudeerd een podium in de eerste fase van hun carrière als professionele fotograaf. Dit festival creëert voor hen een internationaal platform met een hoge publiciteitswaarde. De fotografen tonen hun werk én komen in contact met een breed fotografie minnend publiek uit binnen- en buitenland.

Veelzijdig randprogramma

Naast de gratis toegankelijke openlucht-tentoonstelling vindt op en rond de Lammermarkt ook een veelzijdig randprogramma plaats met workshops, portfolio reviews, interviews, lezingen en rondleidingen. Het festival is daarmee interessant voor iedereen die van fotografie houdt, of je nu zelf een (hobby)fotograaf bent, of gewoon graag naar beelden kijkt.

Banner

Masterclass Stadsfotografie

Het totale programma geven we nog niet prijs, maar we geven je wel alvast een tipje van de sluier. Zo staat er een Masterclass Stadsfotografie op de agenda met de vijf officiële Leidse Stadsfotografen van de afgelopen jaren. Daarnaast is er een Speciale Leidse editie van het Haagse fotografieplatform Picture This, met onder andere lezingen en interviews met fotografen van deze editie.

Portfolioreviewdag

Ook bieden we jouw tijdens de portfolioreviewdag de kans om jouw werk te laten beoordelen door professionals. Verder zijn er deze dagen doorlopend instaprondeleidingen door onze fotografen en studenten fotografie over het tentoongestelde werk. Later deze maand maken we het complete programma bekend.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven? Check regelmatig even de website.

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco