Verkrijgbaar vanaf $999

Prijzen iPhone 8 uitgelekt – vanaf $999

Redactie DIGIFO... 609 0
Dat je tegenwoordig prachtige foto's kan maken met je iPhone zal voor niemand meer nieuws zijn. Veel fotografen wachten daarom elk jaar met smart op de nieuwste editie van deze bijzondere telefoon zodat ze op elk moment mooie foto's kunnen maken. Binnenkort verschijnt de iPhone8 en de prijzen daarvan zijn nu gelekt.

Wie graag als één van de eersten een iPhone8 aan wil schaffen, zal daarvoor diep in de buidel moeten tasten, de instapversie van deze telefoon krijgt naar verluid een adviesprijs van maar liefst 999 dollar. Hiervoor krijg je de versie met 64GB. Wil je meer opslagruimte, dan ben je $1099,00 kwijt voor de versie met 256GB of $1199,00 voor 512GB.iPhone 8

Lees ook: iPhone 7 Plus vs 100MP Hasselblad

Camera iPhone8

De iPhone8 wordt naar alle waarschijnlijkheid op 12 september bekendgemaakt en de officiële specificaties zijn nog niet bekend, maar er zijn (uiteraard) wel verwachtingen. Zo lijkt het erop dat de telefoon zal beschikken over twee objectieven die beiden zijn uitgerust met beeldstabilisatie, een viervoudige LED-flitser en een nieuwe beeldprocessor waardoor de witbalans vaker moet kloppen.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie