Prijswinnend filmregisseur Werner Herzog geeft tips om je video’s professioneler te maken

Christel de Wolff 2539 0
Werner Herzog, een legendarische filmregisseur die 70 films heeft gemaakt en meer dan 50 prijzen heeft gewonnen, waaronder de prijs voor beste regisseur op het Filmfestival van Cannes, deelt zijn wijsheid over het gebruik van de OPPO Find X2 Pro om jouw films een extra vleugje klasse, stijl en precisie te geven.

Een bekroonde filmregisseur met een smartphone in zijn hand? De Duitse regisseur Werner Herzog start de video door te vertellen dat hij pas op zijn zeventiende voor het eerst een telefoontje pleegde. Maar wanneer je hem iets verder in de video bezig ziet met de OPPO Find X2 Pro, ligt het apparaat zo zelfverzekerd in zijn handen dat het lijkt alsof hij nooit zonder heeft gekund. In de video geeft Werner zeer waardevolle tips voor wie zijn of haar video’s meteen naar een veel professioneler niveau wil brengen.

Denk onder andere aan het stil houden van de camera, dit doe je door een goede stabilisatie te gebruiken, maar kun je ook verbeteren door de juiste lichaamshouding aan te nemen. Ook slim: letten op de achtergrondgeluiden en experimenteren met standpunten.

Welke tips neem jij mee in je volgende video?

DIGIFOTO's eerste indruk OPPO Find X2 Pro

Na het zien van de tool waarmee Werner Herzog in deze video aan de slag gaat, zijn wij op de redactie natuurlijk ook benieuwd geworden naar de Oppo Find X2 Pro. Wij ontvingen dan ook een reviewmodel en gaan hier uitvoerig mee aan de slag. Een uitgebreide review zal binnenkort verschijnen, maar we kunnen het natuurlijk niet laten om vast een eerste indruk weg te geven.

De OPPO Find X2 Pro herdefinieert wat ons betreft de manier waarop je naar een smartphone kijkt. Het prachtige, heldere touchscreen is namelijk een feest om naar te kijken. Dit geldt niet alleen voor het bekijken van foto’s of het streamen van video’s. Ook wanneer je even ontspannen en spelletje wil spelen, geeft het gedetailleerde scherm van de telefoon een heel nieuwe ervaring aan het spel dat je al jaren kende.

De smartphone heeft een geavanceerde cameracombinatie, waaronder een hybrid telezoom. De eerste testresultaten zijn ronduit verbluffend. Flaterende portretten maken was nog nooit zo simpel, dankzij de portretfunctie en wie professioneel aan de slag gaat kan zijn hart ophalen bij de Expert functie. Voor de creativelingen zijn er eindeloos veel mogeljikheden met stickers en filters, kun je aan de slag met panorama's en slowmotion beelden. Ook is er een speciale nachtfunctie die we tot op heden nog niet hebben getest. 

 Foto ter illustratie, gemaakt met Huawei P Smart 2018, privé bezit.
afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel