Inspirerend, ontroerend en spannend

Prachtige beelden van de 2019 Siena International Photo Awards

Siem van Woerkom 387 0
De winnaars van de Siena International Photo Awards staan online. En er staan enkele prachtige foto's tussen.

De Siena International Photo Awards

Art Photo Travel organiseert elk jaar een internationale fotografiewedstrijd, de Siena International Photo Awards. Om zo een nieuwe kans te creëren om de bijeenkomst onder mensen, fotografieliefhebbers, kunst- en cultuurliefhebbers te bevorderen. De Siena International Photo Awards staan open voor alle fotografen, professionals, enthousiastelingen en nieuwe talenten van over de hele wereld.

(“Joy” by Bram Paulussen. Japan. 1° Classified, Jump for Joy.)

Al een tijdje bezit

Nu in zijn vijfde jaar herkent SIPA verbluffende foto's genomen door fotografen over de hele wereld die een verscheidenheid aan thema's laten zien. Hun beschrijvende categorieën, zoals 'Jump for Joy' en 'Journeys & Adventures' benadrukken deze verschillende stijlen terwijl ze aantonen dat elk op zijn eigen manier overtuigend is. De winnaars van de sectiefotografie wordt toegekend beginnend met een top 3. Verder zijn er eervolle vermeldingen en opmerkelijke kunstwerken van fotografen die mee doen zonder in de prijzenpool te belanden.

De grote drijfveer hierachter; Art Photo Travel, is een vereniging zonder winstoogmerk die culturele initiatieven creëert die gericht zijn op het verspreiden, promoten en verbeteren van kunst, monumenten, tradities, culturen en natuurlijke schoonheid van over de hele wereld. Initiatieven en projecten richten zich niet alleen op degenen die van kunst en cultuur houden, maar ook op diegenen die geïnteresseerd zijn in de meest onbekende en minder toeristische plekken op verschillende locaties wereldwijd. Art Photo Travel richt zich op een volwassen bewustzijn naar een cultuur die voornamelijk is gericht op het ondersteunen van het begrip van plaatsen, populaties en van mensen.

(“Diving” by Maxim Korotchenko. Astrakhan, Russia. 1° Classified, Sports in Action)

Kijk voor alle foto's op de site van SIPAcontest

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem