Originele timelapse van 'planeet Berlijn'

Planet Berlin – Bijzondere timelapse van Little Big World

Redactie DIGIFO... 1456 0
De laatste jaren zijn 360-gradencamera's flink in opkomst. Virtual Reality wordt steeds algemener het ene platform na het andere begint met het ondersteunen van video's waarin je om je heen kan kijken. Maar met 360-gradencamera's kan je veel meer. Joerg Daiber van Little Big World heeft onlangs zo'n camera gekocht en maakte deze leuke video van Berlijn.

Door de 360-gradenbeelden aan elkaar te plakken tovert Daiber Berlijn om in een kleine planeet. Daiber bezoekt bekende plekken zoals de Brandenburger Tor en gaat op de fiets op onderzoek uit op deze kleine planeet. Begeleid met een leuk muziekje is dit een leuk en vrolijk filmpje waarmee je zelfs de grauwste dag doorkomt.

Lees ook: Mustsee: Mars in 360 graden

 

Little Big World

Little Big World is een YouTube-account waar regelmatig timelapse-video's verschijnen van grote steden met het miniatuureffect dat ontstaat door het gebruik van tilt-shift-objectieven. Joerg Daiber van Little Big World heeft onlangs een 360-graden camera aangeschaft en besloot deze in Berlijn op de proef te stellen. Het resultaat is deze leuke en vrolijke video van de planeet Berlijn.

Kijk voor meer informatie op het YouTube-account van Little Big World.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie