Pixum Fotoboek als jouw portfolio

Redactie 407 0
Als fotograaf stop je uren, dagen, maanden en soms zelfs meer tijd in je foto's. Dan wil je natuurlijk ook dat je jouw beelden op perfecte wijze kunt presenteren aan het publiek of aan (potentiële) opdrachtgevers. Zet je werk in de kijker met een professioneel Pixum Fotoboek.

Is fotografie je beroep of je passie? Of ben je kunstenaar? Je wilt natuurlijk de concurrent steeds een stap voor zijn. Dan is een perfecte presentatie van je portfolio een must.

Een Pixum Fotoboek is stijlvol 

Wat te denken van een boek! Want zeg nu zelf, wat is er mooier en wat staat er professioneler dan jouw werk in een exclusief boek voorzien van de juiste afwerking en perfectionering? Daarmee weet je (bijna) zeker dat je opvalt bij (potentiële) opdrachtgevers en klanten. Met andere woorden, zet je werk op stijlvolle wijze in de kijker. Een utopie? Zeker niet! Het kan met een professioneel Pixum Fotoboek. Plaats foto's bijvoorbeeld paginavullend over een dubbele pagina of maak gebruik van andere hoogwaardige lay-outs in de Pixum-software. Op die manier geef je (potentiële) klanten direct een mooi overzicht van jouw werk én van jouw capaciteiten.

De eindeloze mogelijkheden van Pixum

De mogelijkheden die Pixum biedt zijn welhaast eindeloos, maar wil je er echt uitspringen, kies dan voor een boek met een harde kaft en mat fotopapier met een platliggende binding. Met dank aan de speciale en zogenoemde layflatbinding ontstaat er namelijk geen vouw in het midden van het boek zodat je jouw beelden goed over een dubbele pagina kunt plaatsen. De hardcover kun je, zonder extra kosten, zelf ontwerpen. Er is dus genoeg ruimte voor jouw naam, de naam van je studio of een andere passende titel. Dat is helemaal aan jou!

Gebruiksgemak

In onze software staan talrijke lay-outs, indelingen genaamd, ter beschikking. Wanneer je een lay-out hebt aangepast voor jouw doeleinden, kun je deze opslaan en voor iedere pagina opnieuw gebruiken. Het Pixum Fotoboek is dus niet alleen het ideale portfolio, gebruiksgemak, snelheid en eenvoud staan centraal tijdens de creatie er van.

De voordelen op een rij

Los van het bovenstaande, heeft Pixum jou als professioneel fotograaf nog veel meer te bieden. We zetten het voor je op een rij.

- een eigen contactpersoon

- om klanten te tonen wat Pixum kwaliteit impliceert, krijg je van ons een Papierset.

- begeleiding vanaf ontwerp, via bestelling tot de feedback achteraf

- op maat gesneden oplossingen voor alle presentatiewensen

- een groot assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten waarmee je jouw klanten altijd zult verrassen

- Individuele aanbiedingen op basis van attractieve condities en faire prijzen

- voor zeer grote bestellingen zijn aparte condities mogelijk

- met een, individueel, af te spreken bedrag bestel je showmateriaal naar keuze

- een actie, expositie of ander event in de planning? In dat geval ben je verzekerd van de juiste ondersteuning.

- altijd de juiste hulp of tips binnen handbereik bij het verder ontwikkelen van je formule

- last but not least krijg je als Pixum Official Partner (POP) een prima provisieregeling

Nog veel meer

Als vanzelfsprekend biedt Pixum op het gebied van fotoboeken nog veel meer dan het maken van een portfolio alleen. Denk bijvoorbeeld aan een reisalbum, een familiekroniek, een modellenboek of een kookboek. Bedenk het en wij kunnen het maken. Altijd in topkwaliteit en uiteraard in verschillende formaten, papiersoorten, kaften en bindingen. In een Pixum Fotoboek bundel je de mooiste momenten en herinneringen!

Meer informatie www.pixum.nl

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie