PIA d'Or prijs uitgereikt op Professional Imaging

Amy Schutte 527 0
De beeldwedstrijd PIA d’Or, die afgelopen zaterdag uitgereikt werd op beeldevent Professional Imaging, heeft een winnaar: Tom Baetsen uit Nederhorst den Berg.

Dit jaar was waren er maar liefst 584 inzendingen. In februari werden daar al tien kanshebbers uit geselecteerd. Het thema van dit jaar was ‘Respect’.  De tweede prijs werd gewonnen door Deborah Roffel, de derde prijs was voor Adrian Kuipers.

De prestigieuze PIA d’Or Talent Award is nauw verbonden met Professional Imaging, het grootste beeldevent in de Benelux, dat tot 26 maart duurde en waarbij ook Digifoto Pro aanwezig was. De prijswinnaars kregen hier dan ook hun prijs uitgereikt. Gelijktijdig werd de expositie van de genomineerde werken geopend, waar de tien afdrukken van de winnende beelden en de eervolle vermeldingen te zien waren.

Deze Nederlandse fotowedstrijd PIA d’Or is een initiatief van Professional Imaging, MPN – Master Photographers Network en Studio34x met als doel beelden van getalenteerde beeldmakers te ontdekken en onder de aandacht te brengen van het publiek.


 

afbeelding van Amy Schutte

Amy Schutte | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Amy