Stageplek beschikbaar!

Per direct beschikbaar: redactiestage bij DIGIFOTO Pro en digifoto Starter

Christel de Wolff 974 0
DIGIFOTO is hét platform op het gebied van fotografie voor zowel de startende (digifoto Starter) als de gevorderde fotograaf (DIGIFOTO Pro). Via onze social media-kanalen, magazine en websites houden wij alles in de gaten. Kun jij goed schrijven en heb je affiniteit met fotografie? Dan hoef je niet verder te kijken naar een leuke stageplek.

Wat ga je bij ons doen?

Je zit bovenop het nieuws en bent zelfs 's nachts wakker te maken als er iets te melden valt. Je interviewt bekende fotografen en publiceert belangrijk nieuws uit de fotografiewereld. Je houdt onze social media kanalen bij, schrijft artikelen voor zowel de websites als onze magazines. Er is ook veel ruimte voor eigen inbreng afhankelijk van je stageopdracht. Als stagiair(e) op onze redactie ondersteun je op alle mogelijke vlakken en draai je volop mee in een professioneel team van redacteuren die jou waar nodig begeleiden en je veel kunnen leren.

Wat verwachten we van jou?

Je studeert journalistiek of een soortgelijke opleiding op minimaal HBO niveau en jouw ABN (schrijven en spreken) is van een goed zo niet hoog niveau. Om bij ons te starten, moet je enthousiast zijn en bereid zijn om je 110% in te zetten voor ons mooie product. Je kent je weg op het wereldwijde web en weet om te gaan met sociale media.  Natuurlijk heb je een behoorlijk streepje voor als je affiniteit met fotografie hebt.

Wat bieden wij?

Een super toffe stage waarbij je veel leert over fotografie door te werken aan DIGIFOTO Pro en digifoto Starter. Je krijgt een ultieme kans om je netwerk uit te breiden door interviews af te nemen met fotografen en belangrijke bedrijven. Je ondersteunt de redactie, maar krijgt van hen ook professionele begeleiding zodat je optimaal kunt groeien. Natuurlijk bieden we je ook een stagevergoeding.

Waar en wanneer?

Je kunt indien mogelijk per direct bij ons beginnen. DIGIFOTO is onderdeel van Clipboard Publishing dat zit gevestigd in een sfeervol pand aan de Delftweg te Rijswijk

Interesse?

Graag je reactie naar karine@clipboard-publishing.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen op telefoonnummer 015-7600700

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel