Peak Design opent unieke Pop-Up Store in Amsterdam

Remco Stunnenberg 504 0
Peak Design opent op woensdag 5 december, via Benelux distributeur Transcontinenta, een Pop-Up Store in de Herenstraat 12 in Amsterdam. In deze unieke 'Peak Design Pop-Up Store' kunnen consumenten van woensdag 5 tot en met zondag 23 december 2018 het merk Peak Design op verschillende manieren ervaren.

De aanleiding voor dit lokale initiatief is de lancering van de nieuwe Peak Design 'Travel Line' serie. Deze serie bestaat uit een functie-rijk systeem van inserts en verpakking tools die los verkrijgbaar zijn. Ze bieden eindeloos veel mogelijkheden voor het aanpassen van de inrichting en bescherming van bijvoorbeeld kleding, schoenen, toiletartikelen, kabels, adapters en foto/video apparatuur. Van een enkele camera of drone tot een volledige professionele kit. En niet onbelangrijk, ze zijn ook heel goed te gebruiken of te combineren met enig andere draagoplossing buiten de ‘Travel Line’.

Lees ook: Nieuw! Introductie Peak Design 'Travel Line'

Uniek

Consumenten kunnen in deze unieke Pop-Up Store op verschillende manieren het merk Peak Design beleven, zich optimaal laten informeren over het merk, de nieuwe multi functionele Peak Design ‘Travel Line’ bewonderen en lekker ‘ouderwets’ ook de reeds bestaande Peak Design producten voelen, ruiken en uiteraard proberen.

In de periode dat de Pop-Up Store geopend is, zullen er ook diverse activiteiten georganiseerd worden. Denk aan fotografie workshops, trainingen, lezingen, photowalks en meer.

Als vanzelfsprekend is de Peak Design Pop-Up Store volledig ingericht in de stijl van Peak Design, inclusief een opvallende etalage met veel aandacht voor de nieuwe Peak Design 'Travel Line'.

Lees ook: Een dag op pad met de Peak Design Everyday Messenger V2

Lees ook: Peak Design 'Travel Line' op Kickstarter

 

 

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco