Samenkomst van onder andere muziek, mode, fotografie en video

Party People: Tentoonstelling over 30 jaar uitgaan in Rotterdam

Redactie 2169 0
Een samenkomst van muziek, mode, fotografie, video, graphics, literatuur, spoken word, performance, art en design in een zinderende expo.

Centraal in deze expo staan twee generaties uitgaanscultuur waarbij actuele ontwikkelingen in de Rotterdamse uitgaansscène worden gekoppeld aan de periode waarin het allemaal begon: de jaren '90. Party People wordt een underground feest van herkenning voor ieder feestbeest of vervend clubber die ooit een stap in het Rotterdamse uitgaansleven heeft gezet. De expo is tot 23 juni 2019 te zien bij Museum Rotterdam.


Nighttown Rotterdam - Foto credits Gerard Wessel

Voor deze expo en de randprogrammering wordt samengewerkt met de authentieke Rotterdamse makers. Party-icoon Ted Langenbach en woordkunstenaar Derek Otte zoomen als gastcuratoren in op de Rotterdamse underground scène van eind jaren ’80 en begin jaren ’90. Dé periode waarin een DANCE-HOUSE-HIPHOP cultuur van (inter)nationale betekenis opkomt in Rotterdam.

Dj & festivalorganisator Frank Dros en fotografe Naomi van Heck, kenners van en spelers in de huidige uitgaanscène, zoomen in op de actualiteit. Muziek, mode, fotografie, video, graphics, literatuur, spoken word, performance, art en design komen samen in een zinderende expo, vormgegeven door Studio VollaersZwart.

Alle info rondom deze expo vind je hier.

Lees ook: Fotoexpositie Frozen in all colours

Lees ook: Haute Photographie: Haute Talents 2019

 

 

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie