Overzicht: Cashbacks, kortingen, acties en promoties

Redactie 62505 0
Ben je op zoek naar een nieuwe camera of objectief, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Profiteer van de diverse cashbackacties en ontvang geld retour na aankoop van een camera of objectief. Op deze pagina houden we alle lopende cashbacks, acties en promoties bij.

In dit artikel verzamelen we alle lopende cashback- en promotieacties. Heb je een actie gezien die ontbreekt op deze pagina? Tip de redactie via het contactformulier!

Tot € 300 korting op een groothoeklens tijdens de ZEISS Ontdek Weken

Nog voor je vakantie voordelig een groothoeklens aanschaffen? Profiteer dan van de Zeiss Ontdek Weken en ontvang tot wel € 300 korting op de geselecteerde objectieven. De actie loopt nog tot en met 31 juli 2018. 

Lees hier meer over deze actie en de geselecteerde producten.

Ontvang €100,- cashback bij aankoop nieuw Tamron zoomobjectief

Transcontinenta, importeur van Tamron in Nederland, heeft een tijdelijke zomer cashback actie gelanceerd voor haar award winnende Tamron objectieven: de 10/24mm F/3.5-4.5 Di II VC HLD, de SP 24/70mm F/2,8 Di VC USD g2, de 18-400mm F/3.5-6-3 Di VC HLD en de 100-400mm F/4.5-6.3 Di VC USD. Kortom, voor ieder wat wils. Sla dus snel je slag!

Alle info over deze actie vind je hier.

Tot €1000 cashback op compatible lenzen bij Canon

Canon heeft een mooie actie voor mensen die een van de geselecteerde EOS spiegelreflexcamera's, systeemcamera's of videocamera's aanschaffen. Bij aankoop ontvang je een cashbackbedrag op een passend objectief dat kan oplopen tot €1000. het bedrag is afhankelijk van het objectief dat je kiest. De cashback kun je aanvragen via de website van Canon. Je hoeft niet direct een beslissing te maken wat betreft het objectief: je kunt eerst de body aanschaffen en wanneer je binnen negentig dagen het objectief aanschaft kun je alsnog een cashback opvragen. Deze actie is permanent.

Lees hier meer over deze actie.

€1300 cashback op een Fujifilm GFX systeem

Bij aankoop van een Fujifilm GFX 50S middenformaat camera in combinatie met een van de drie geselecteerde objectieven kun je nu gebruik maken van een flinke cashback. Je kunt daarbij kiezen uit een Fujifilm GF 32-64mm f/4.0 R LM WR, Fujifilm GF 45mm f/2.8 R WR en een Fujifilm GF 63mm f/2.8 R WR objectief. De actie loopt tot en met 30 september 2018.

Lees hier meer over deze actie.

Tot € 300 kassakorting op Fujifilm X-serie modellen 

Bij aankoop van geselecteerde Fujifilm X-serie camera's in combinatie met een objectief krijg je nu tot wel € 300 kassakorting. Deze korting wordt meteen verrekend wanneer je aan de kassa staat van een door Fujifilm geautoriseerde dealer. De actie loopt tot 30 september 2018 en is alleen geldig op geselecteerde modellen. 

Lees hier meer over deze actie en de in aanmerking komende modellen. 

Tot €1000 cashback op geselecteerde Sony modellen

Bij aankoop van geselecteerde Sony modellen kun je tot wel €1000 cashback ontvangen. De actie is onder andere geldig op diverse Cyber-Shot modellen, camera's met verwisselbare lens, Handycam-camcorders, objectieven en accessoires zoals flitsers en cameragrips. Deze actie loopt tot 29 juli 2018.

Lees hier meer over deze actie. 

Tot €200 cashback bij Olympus

Bij Olympus krijg je tot maximaal €200 euro cashback op geselecteerde cameramodellen en objectieven. Je kunt kiezen tussen drie cameramodellen, namelijk de OM-D E-M5 Mark II, de OM-D E-M10 Mark II en de OM-D E-M10 Mark III en vele objectieven.

Lees hier meer over de cashback actie. En hier over de fotowedstrijd. 

€200 cashback bij een Panasonic Lumix G9 met Leica lens

Bij aankoop van een Lumix CD-G9EG-K of DC-G9LEG-K geeft Panasonic je €100 retour. Koop je er meteen een van de geselecteerde Leica lenzen bij, verdubbel je de cashback naar €200! 

Lees hier meer over deze actie

Cashback en kans op een reischeque ter waarde van €2000 bij een Panasonic TZ90

Nog een actie van Panasonic! Ideaal voor het vakantieseizoen: bij aankoop van een Lumix TZ90 ontvang je €30 retour, en maak je bovendien kans op een reischeque ter waarde van €2000. 

Lees hier meer over deze actie.

Cashback tot €200 bij Nikon en kans op een fotografiereis naar IJsland met #NikonMemories

Als je in de periode van 26 mei tot en met 31 juli 2018 een actieproduct bij Nikon koopt, krijg je tot €200 cashback per product. En dat is nog niet alles: deel jouw mooiste vakantiemomenten met de hashtag #NikonMemories, maak je ook nog eens kans op een fotografiereis naar IJsland! De uitslag wordt begin augustus door Nikon bekend gemaakt. 

Voor Belgische klanten geldt de cashback actie ook. En met de hashtag #NikonMemories maak je kans op een reisvoucher à € 1.000 voor een vakantie met SPRS.ME.  

Lees hier meer over de cashback actie. En hier over de #NikonMemories actie. (België: klik hier)

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie