Elke dag spelen met Lego

Overal Lego – Een project van Michal Kulesza

Redactie DIGIFO... 2070 0
Lego, wie is er niet groot mee geworden. Michal Kulesza heeft nooit afstand gedaan van zijn geliefde bouwblokken en heeft Lego het middelpunt gemaakt van zijn fotografieproject.

Voor zijn fotoserie maakte Kulesza foto's van alledaagse objecten die deels zijn veranderd in lego-blokjes. Kulesza begon zijn lego project in november vorig jaar en heeft 135 dagen lang, elke dag een lego-foto geplaatst. Kulesza heeft met zijn project maar één doel: mensen aan het lachen maken.Lego – Michal KuleszaLego – Michal KuleszaLego – Michal KuleszaLego – Michal KuleszaLego – Michal KuleszaLego – Michal KuleszaLego – Michal KuleszaLees ook: Lego-vliegtuigcrash in slow motion

Michal Kulesza

Michal Kulesza is een grafisch ontwerper uit Polen, met fotografie en videografie als passie. Acht jaar geleden pakte hij voor het eerst een camera op en hij heeft zich ondertussen gewaagd aan allerlei verschillende genres. Van landschapsfotografie tot bruiloften. Hij speelde al enige tijd met het idee om een dagelijks project te doen en toen zijn doos Lego van vroeger weer tegenkwam besloot hij alledaagse objecten en Lego te mengen tot een humoristisch project.

Alle foto's zijn © Michal Kulesza en gebruikt met zijn toestemming.

Voor meer informatie kun je kijken op de website en Behance-pagina van Kulesza en op de oorspronkelijke webpagina van zijn Lego-project.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie