OPPO lanceert futuristische Find X3 Series met baanbrekende visuele technologie

Christel de Wolff 648 0
De OPPO Find X3 Pro 5G is eerste OPPO-smartphone die 1 miljard kleuren vastlegt, bewaart en weergeeft OPPO Find X3 Neo 5G en Find X3 Lite 5G ook vandaag gelanceerd.

Lancering OPPO Find X3 Pro 5G

De OPPO Find X3 Pro 5G is het vlaggenschip van de serie en beschikt over een futuristisch design, een geavanceerde quad-cameraopstelling en een meeslepend beeldscherm. Het is de eerste OPPO-smartphone die zowel 1 miljard kleuren vastlegt, bewaart en weergeeft, wat zorgt voor een levensechte en kraakheldere kijkervaring. Aangedreven door Qualcomm® Snapdragon™ 5G Mobile Platforms, biedt de OPPO Find X3 Series gebruiksgerichte specificaties. De OPPO Find X3 Series is vanaf 22 maart verkrijgbaar in Nederland. Als onderdeel van de nieuwe Find X3 Series, worden vandaag ook de OPPO Find X3 Neo 5G en de Find X3 Lite 5G gelanceerd voor een zo breed mogelijk bereik onder smartphonegebruikers.

OPPO Find X3 Pro 5G: krachtige beeldvorming met op maat gemaakte sensoren

Het paradepaardje van de nieuwe Find X3 Series, de OPPO Find X3 Pro 5G, is de eerste smartphone die twee primaire 50MP-camera’s (groothoek- en ultragroothoek) combineert en gebruik maakt van de innovatieve Sony IMX 766-beeldsensor die smartphonefotografie naar een hoger niveau tilt.

De OPPO Find X3 Pro 5G beschikt ook over 10-bit beeld- en videoverwerking, een professionele functie op DSLR-niveau die hoogwaardige videobeelden oplevert met een groter dynamisch bereik en meer kleurdiepte voor professionele nabewerkingen – ideaal voor diegenen die hun content naar een nog hoger niveau willen tillen.

Met de nieuwe Cinematic Mode wordt er bovendien optimaal gebruik gemaakt van de 10bit-mogelijkheden met 4K-video, een breed dynamisch kleurbereik en video-opname in log format. Dit biedt volledige handmatige controle over ISO, witbalans, sluitertijd en focus voor optimale video-contentcreatie. Bovendien introduceert de OPPO Find X3 Pro 5G een ultragroothoekcamera met een zogeheten freeform-oppervlaktelens die vervorming rond de randen van foto's en video's drastisch helpt te verminderen.

Kleurrijk display, premium design

De OPPO Find X3 Pro 5G maakt gebruik van een innovatief 10-bit Full-Path Colour Management System om foto’s en video’s tot 1 miljard kleuren vast te leggen, op te slaan en weer te geven. De kracht van de 50MP-camera’s in combinatie met het 1 miljard-kleurendisplay van de OPPO Find X3 Pro 5G zorgen voor een professionele kleurnauwkeurigheid binnen handbereik. Bovendien zien apps, games en entertainment er fantastisch uit dankzij de 120Hz-verversingssnelheid en QHD+-resolutie.

Prijzen en beschikbaarheid OPPO Find X3 Pro 5G

De OPPO Find X3 Series is vanaf 22 maart verkrijgbaar bij o.a. de OPPO E-store, T-Mobile, MediaMarkt, KPN, Vodafone, Belsimpel, Coolbue, Bol.com, Tele2, Ben, Mobiel.nl, Ritel en BCC:

  • OPPO Find X3 Pro 5G met 12GB RAM + 256 GB ROM, in de kleuren Gloss Black en Blue, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1.149 euro.
  • OPPO Find X3 Neo 5G met 12GB RAM + 256 GB ROM, in de kleuren Galactic Silver en Starlight Black, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 799 euro.
  • OPPO Find X3 Lite 5G met 8GB RAM + 128 GB ROM, in de kleuren Astral Blue en Starry Black is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 449 euro.

Info: oppo.com/nl

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel