Ruim en onopvallend

Op vakantie? Dan is een goede tas wel zo handig!

Redactie DIGIFO... 742 0
Je gaat op vakantie en wat neem je mee? Dat kan een uitdaging zijn, vooral als je een fotografieliefhebber bent. Of je er nu een week tussenuit gaat of een dagtocht vanuit je vakantielocatie onderneemt: alles meenemen lijkt onmogelijk.

Toch komt de Thule Covert DSLR Rolltop Backpack aardig in de buurt. Dit is zo'n complete tas dat je bepaalde keuzes niet hoeft te maken. Je neemt gewoon je camera met extra lenzen én je laptop mee. Ook je tablet, statief en harde schijf hoeven niet thuis te blijven. Wil je ook nog je jas, kabels, koptelefoon, etenswaren, portemonnee, sleutels en andere accessoires meenemen? Je raadt het al, ook dat past er gewoon in.

Als je op trektocht door de natuur gaat of als je een stad aan het verkennen bent, is het wel zo prettig dat je tas niet de aandacht trekt van bijvoorbeeld dieven. Sommige backpacks of rugzakken laten heel duidelijk zien dat er kostbare fotoapparatuur in vervoerd wordt. De Covert is op dat gebied heel onopvallend. Het lijkt een doorsnee rugtas doordat het cameracompartiment onderin de tas zit weggeborgen. Je kunt via een rits aan de zijkant toch gemakkelijk bij je toestel komen.

 

Het vak waarin je jouw notebook en tablet kunt opbergen, bevindt zich aan de rugzijde van de tas. Hierdoor valt het niet op, maar door de zijwaartse rits is het voor jou toch makkelijk om te pakken wat je nodig hebt.


De naam Rolltop verwijst naar de bovenkant van de tas die je twee slagen oprolt en vastzet met twee kliksluitingen. In combinatie met de hoogwaardige ritsen zorgt dit voor een spatwaterbestendige tas.

En wil je een keer zonder camera op pad? Het gehele foto-compartiment is uitneembaar, zodat je jouw gear er gewoon in kunt laten zitten. De backpack biedt dan helemaal een zee aan ruimte, zodat je voldoende spullen mee kunt nemen voor een flink tocht. Met de Thule Covert ben je zowel op vakantie als in meer doorsnee omstandigheden op alles voorbereid.CamerNu.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie