Gratis goodies!

Onze favoriete (gratis) Lightroom presets - Week 30

Siem van Woerkom 1154 0
Iedere week zetten we een paar van onze favoriete Lightroom presets op een rijtje. Download ze en probeer ze eens voor je volgende shoot!

Cats love

Aangezien we de meeste presets gebruiken voor mensen is het ook wel eens leuk om wat aandacht te besteden aan onze harige vriendjes. De Lightroom presets Cats Love zorgt ervoor dat foto's van je favoriete poes net iets meer gedetailleerd worden. Vacht word scherp gemaakt, de helderheid gaat iets omhoog en de algehele saturatie gaat ietsjes omlaag. 

Cats love download je hier. 

Caramel Wedding

Deze preset gaat weer wel terug naar de mensen. Caramel wedding zorgt ervoor dat foto's in bossen een mooie kleur krijgen en zorgen voor een diepte binnen het beeld wanneer ervoor gekozen wordt om dit te masker op de huid van de bruid of bruidegom. Zeker waard om eens te testen!

Caramel wedding is hier te downloaden. 

Friends forever

Friends forever past niet verschrikkelijk veel aan maar zorgt ervoor dat schaduwen ietsjes dieper zijn, rood tinten feller worden en meer getekend en veranderd saaie blauwe tonen in het beeld in een soort diep turquoise. Probeer hem eens bij je volgende modellenshoot!

Voor de friends forever preset klik je hier. 

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem