Bonusaanbieding op OM-D camera's en M.Zuiko lenzen

Olympus Winterpromotie!

Christel de Wolff 355 0
Leg je mooiste momenten vast in een adembenemende kwaliteit – met een geweldige OLYMPUS OM-D camera en een M.ZUIKO DIGITAL lens. Koop tussen 1 oktober 2018 en 15 januari 2019 een van onderstaande producten, registreer je aanschaf online en krijg je voordeel terug op je rekening.

Olympus winterpromotie

Bespaar tot € 100,- op geselecteerde OLYMPUS producten. Kijk voor meer informatie op de speciale actiewebsite.

OM-D E-M5 Mark II

De Olympus OM-D E-M5 Mark II beschikt over een buitengewoon krachtig Beeldstabilisatiesysteem voor ongekend heldere en scherpe foto's vanuit de hand. De 5-assige stabilisator werkt ook uitstekend bij filmopnamen. De zeer solide maar lichtgewicht OM-D E-M5 Mark II is de meest compacte systeemcamera in zijn klasse en geeft je de vrijheid om overal foto's te maken en zo geweldige verhalen te vertellen. Verder beschik je met dit model over een functie voor hoge-resolutie-opnamen zodat je 40-megapixel beelden kan maken die vergelijkbaar zijn met de beeldkwaliteit van high-end van high-end D-SLR-camera's die vele malen zwaarder zijn. De behuizing is bestand tegen de elementen en dankzij de wifi -functie kan je de camera bedienen via je smartphone, en tevens de gemaakte foto's direct delen met wie je maar wil! Tot slot heb je met deze camera de keuze uit een geweldig aanbod Micro Four Thirds-lenzen voor nog meer creatieve mogelijkheden.

Je bespaart € 100,-

OM-D E-M10 Mark III

Met de Olympus OM-D E-M10 Mark III kun je jouw reiservaringen, de wereld om je heen en de tijd die je met vrienden en familie doorbrengt voor altijd vastleggen. Met deze camera deel je jouw herinneringen in een fraaie en haarscherpe kwaliteit. Hang de camera over je schouder en ga op pad. Fotografeer gewoon wat je tegenkomt. Dankzij de automatische opnamestanden en de creatieve filters bereik je heel eenvoudig de mooiste effecten. De camera heeft een tijdloos design met een moderne, klassieke uitstraling waarmee je prima voor de dag kunt komen.

Je bespaart € 100,-

M.ZUIKO DIGITAL ED 9-18MM 1:4.0-5.6

Met de M.Zuiko Digital ED 9-18 mm 1:4.0-5.6 breid je jouw verzameling lenzen uit met een ultragroothoekzoom. Hij is zeer compact met een gewicht van slechts 155 gram en een totale lengte van 49,5 mm dankzij het uittrekbare mechanisme. Maar dat is nog niet alles: je kan er eenvoudig krachtige, perspectivische effecten mee creëren en geweldige close-ups mee maken met een minimale afstand van 25 cm van de voorkant van de lens.

Je bespaart € 100,-

M.ZUIKO DIGITAL ED 12MM 1:2.0

Deze compacte lens is verpakt in een hoogwaardige, slanke, metalen behuizing en is ideaal voor het maken van groothoekopnamen bij weinig licht zonder flitser. De perfecte lens om landschappen of architectuur te fotograferen met een optimale optische helderheid en precisie. Een speciale lenselementcoating halveert storende en ongewenste reflecties in vergelijking met conventionele coating.

Je bespaart € 100,-

M.ZUIKO DIGITAL 17MM 1:1.8

Deze lichtgewicht en uiterst compacte lens biedt een groot en helder diafragma van 1:1.8 zodat er ook b_ weinig licht zonder statief kan worden gefotografeerd. Verder zorgt het unieke 'Fast Focus Clutch'- mechanisme voor snelle 'pan-focus'-opnamen waarbij zowel de voor- als achtergrond scherp zijn. Met de geavanceerde Movie & Stills Compatible (MSC) autofocus en de speciale ZERO-coating van deze lens kunnen gebruikers eenvoudig de hoogwaardige resultaten vastleggen waarnaar ze op zoek zijn.

Je bespaart € 75,-

M.ZUIKO DIGITAL ED 60MM 1:2.8 MACRO

Deze macrolens blinkt uit in beeldkwaliteit, veelzijdigheid en veerkracht. Maak opnamen van dichtbij op ware grootte (1:1) met haarscherpe details en schitterende bokeh-effecten. Wanneer je fotografeert met de OM-D E-M1 wordt de beeldkwaliteit nog verder versterkt dankzij focusstacking: hierbij wordt een reeks van acht opnamen met verschillende scherpstelpunten gemaakt en deze worden samengevoegd tot een beeld met een grotere scherptediepte. Deze lens is stof- en spatwaterdicht, met een beschermende coating voor de lenselementen.

Je bespaart € 75,-

M.ZUIKO DIGITAL ED 75MM 1:1.8

Fotografen met een voorliefde voor portretten en binnenopnamen zullen zeker enthousiast zijn over de geweldige mogelijkheden van deze lens. Hij biedt een ongeëvenaarde beeldkwaliteit – met een superhelder diafragma van F1.8 – die opvalt door een scherp contrast, geweldige precisie, hoge resolutie en minimale vervormingen.

Je bespaart € 100,-

M.ZUIKO DIGITAL ED 75-300MM 1:4.8-6.7 II

De M.Zuiko Digital ED 75-300 mm 1:4.8-6.7 II supertelefotolens is bij uitstek geschikt voor opnamen van voorwerpen op grote afstand die je moeiteloos dichterbij haalt. Deze krachtige zoomlens heeft nog twee extra voordelen: het unieke 'screw drive'-mechanisme dat heel stil is en dus ideaal voor filmopnamen, en de snelle autofocusfunctie (MSC) waarmee je prachtige actiemomenten vastlegt.

Je bespaart € 100,-

Olympus winterpromotie

Bespaar tot € 100,- op geselecteerde OLYMPUS producten. Kijk voor meer informatie op de speciale actiewebsite.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel