Oktober = herfstmaand bij Kamera Express

Christel de Wolff 336 0
Binnen zitten in oktober? Niks ervan, we gaan naar buiten! Oktober is bij Kamera Express dé herfstmaand. Ze geven je in dit artikel allerlei tips voor het fotograferen tijdens dit inspirerende jaargetijde!

De  musthaves met de handigste tools voor creatieve herfstfotografie ontbreken niet. Een overzicht van de mooiste locaties voor herfstfotografie geven we je ook. En natuurlijk heeft Kamera Express een paar mooie aanbiedingen.

Tips en inspiratie van Kamera Express

Verder geeft Kamera Express allerlei tips: voor het fotograferen van paddenstoelen, mist en dauw en de bliksem. Hoe herfst wil je het hebben? Twee fotografen vertellen over hun eigen manier van herfstfotografie. Lees hun inspirerende verhaal en ga zelf aan de slag! Nog meer inspiratie nodig: klik hier voor een overzicht van bekende en minder bekende fotografen met een heel eigen stijl.

Buiten in de herfst: denk om je spullen

De herfst heeft eigenlijk maar één nadeel: het onberekenbare weer. Gelukkig heeft Kamera Express veel spullen die jou en je kostbare apparatuur niet alleen beschermen tegen kou en regen, maar je ook door hun camouflagepatroon op laten gaan in de natuur.  

Zelf aan de slag: workshops van Kamera Express

Op de agenda voor oktober staan twee workshops gepland op fraaie locaties, geknipt voor herfstfotografie. Ervaren fotografen vertellen alles over de compositie van foto’s, maar ook over de optimale instellingen op je camera.

Kamera Express fotowedstrijd herfstkleuren

Natuurlijk heeft Kamera Express ook een fotowedstrijd met als thema herfstkleuren. Sony Nederland heeft een spectaculaire prijs ter beschikking gesteld: de 24.3 megapixel full frame systeemcamera Sony A7 mark II met een 28-70mm objectief ter waarde van €1.449,-! Hier kan je je foto insturen.

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel