Nikon verwelkomt 10.000ste cursist voor Quick Start Workshop

Redactie DIGIFO... 1505 0
Laura Nijp werd zondag 22-6-2014 in dierenpark Emmen feestelijk verwelkomd als 10.000ste cursist van de Nikon Quick Start Workshop.

Persbericht

Laura wist niet wat haar overkwam toen zij tijdens de middagworkshop naar voren werd geroepen en werd verrast met een prachtige Nikon fotorugtas gevuld met Nikon accessoires. Ook de medecursisten kregen een goodiebag met leuke fotogadgets mee naar huis en ook werd het praktijkprogramma aangepast met een speciaal kijkje achter de schermen bij de olifanten.

In ruim twee jaar tijd is de Nikon Quick Start Workshop uitgegroeid tot een groot succes onder startende fotografen. Op een leuke manier leren zij de basisfuncties van een spiegelreflexcamera kennen en onder begeleiding van een ervaren fotograaf kunnen zij deze kennis meteen toepassen in de praktijk.

Matthieu van Vliet, Country Manager Nikon Nederland: 'We merkten een paar jaar geleden dat veel startende fotografen vol enthousiasme een spiegelreflexcamera aanschaften, maar daarna vastliepen doordat ze de functies en mogelijkheden van de camera onvoldoende meester waren. Om deze fotografen te helpen om meer uit hun camera te halen, zijn we gestart met het organiseren van de Nikon Quick Start Workshop. Het is fantastisch dat deze workshop in korte tijd is uitgegroeid tot een groot succes onder startende fotografen, die enthousiast met hun spiegelreflex door het dierenpark lopen en de oefeningen uitvoeren.'

Quick Start Workshop

De Quick Start Workshop is voor iedereen die voor het eerst kennis maakt met een spiegelreflexcamera of voor de fotografen die meer uit hun spiegelreflex willen halen. Nikon bezitters kunnen voor €29 een workshop van drie uur (een uur theorie en twee uur praktijk) volgen in een van de vijf aangesloten dierenparken. Een ervaren trainer begeleidt de cursisten door de basisfuncties van hun camera, waarna de theorie in de praktijk wordt gebracht tijdens een wandeling door het dierenpark. Deze workshop wordt gewaardeerd met een 8,8 en 93% geeft aan deze workshop aan derden aan te bevelen.

Heb je door het lezen van dit bericht ook zin gekregen om zelf een Quick Start Workshop te volgen? Ga dan naar www.nikon-quick-start.nl en meld je aan!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie