Nikon Live op Photokina 2014

Redactie DIGIFO... 2822 0
Nikon zal dit jaar tijdens de Photokina laten zien dat het fotografen uitdaagt om foto's te maken die inspireren. Verwacht dus niet alleen de mogelijkheid om de laatste Nikon producten te bekijken, maar ook presentatie's van enkele van 's werelds beste fotografen en filmmakers. Nikon is te vinden in hal 2.2.

Persbericht:

Nikon-fotografen die een presentatie zullen geven zijn onder andere avontuur-, reis- en sportspecialist, Lucas Gilman; actiefotograaf en cineast, Corey Rich; Ray Demski, die de beste atleten ter wereld fotografeert; en mode en beeldende kunst specialist, Miss Aniela. Het team van sprekers zal bezoekers inspireren, verbazen en veel leren wanneer ze hun ervaringen delen over het fotograferen met Nikon's beste producten zoals de Nikon D4S en de Nikon D810.

Midden in Nikon's stand zal een gigantisch scherm staan waar bezoekers creatieve en inspirerende fotografie kunnen bewonderen. Entertainment en educatie staan dus voorop voor Nikon tijdens de Photokina.

Bezoekers aan de Nikon stand krijgen een voorproefje van de toekomst van fotografie en zullen bevlogen de stand verlaten. De Photokina is voor het publiek geopend van 10:00uur tot 18:00uur van 16 tot 23 september 2014.

Het volledige schema van Nikon sprekers is beschikbaar via www.nikonlife.eu.

Neem deel aan het gesprek op twitter via #nikonphotokina

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie