Nikon geeft nu 10% korting op NIKKOR objectieven

Redactie DIGIFO... 726 0
Ben je op zoek naar een nieuw objectief voor in jouw cameratas? Dan is dit je kans. Nikon geeft nu 10% korting op Nikkor Z-mount en Nikkor F-mount objectieven!Lees meer over de actie hieronder.

*De actie is geldig van 1 september 2022 t/m 14 september 2022 op de Nikon Store en bij geautoriseerde, deelnemende Nikon verkooppunten, zolang de voorraad strekt. Een kleine selectie objecgtieven is uitgesloten van de actie. Om welke objectieven dit gaat kun je vinden in de actievoorwaarden.

Meer info: nikon.nl

NIKKOR Z-MOUNT objectieven

De ultieme optische kwaliteit. Ongekende scherpte, helemaal tot aan de rand. Een perfecte match met de Nikon Z systeemcamera's. Met de nieuwe NIKKOR-objectieven (NIKKOR Z), kun je nieuwe mogelijkheden creëren om details en nuances vast te leggen.

NIKKOR F-MOUNT objectieven

Een objectief voor iedere situatie. NIKKOR F-mount objectieven passen direct op Nikon DSLR camera's, en met een FTZ-adapter ook op de Z-Series mirrorless modellen. Met deze nauwkeurige NIKKOR-objectieven met F-vatting kan je scherpe beelden vastleggen met levendige kleuren en een prachtig contrast. Leg het leven vast vanuit jouw perspectief. Deze objectieven

Laat je inspireren

Weet je even niet wat je moet doen en ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan de serie ‘Embrace the Choice’. 6 Fotografen, 6 thema’s en 18 NIKKOR-lenzen. Met een uitdaging moeten ze kiezen welk objectief je gebruikt in welke situatie. Welke creatieve keuzes maak je? En welk resultaat levert dat op? Bekijk de serie hier.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie