Stuur in en win

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Abandoned Places - Henk van Rensbergen

Redactie DIGIFO... 687 0
Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vijf weken lang maak je kans op een exemplaar van 'Abandoned Places'.

Henk van Rensbergen is een piloot die over de hele wereld vliegt. Als hij een vrije dag heeft gaat hij niet samen met zijn collega's bij het zwembad liggen, maar gaat hij op zoek verlaten plaatsen over heel de wereld. Als 'Urban Explorer' ontdekt hij bijzondere plaatsen  zoals een zwevend oorlogsschip, een begraafplaats in Frankrijk, een vergeten liefdeshotel in Japan en een overstroomd themapark in New Orleans. Hij zoekt naar de schoonheid van  hun verwoesting en hij lokaliseert de rijkdom van hun verval. Henk brengt met zijn fototoestel de gebouwen opnieuw tot leven.

In dit succesvolle 'verlaten boek' kun je de meest iconische foto’s van de afgelopen 25 jaar verwachten, waaronder nog niet eerder gepubliceerd materiaal en bijzondere anekdotes.

ABANDONED PLACESWil jij kansmaken op deze prachtige prijs en publicatie? Stuur dan snel je mooiste foto's in, in onze Lezersgallery.

Met dank aan Terra Lannoo voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie