Leica presenteert de 'Explorer Kit'

Nieuwe mogelijkheid binnen D-Lux cameralijn

Remco Stunnenberg 1355 0
Leica presenteert een nieuwe mogelijkheid binnen de populaire Leica D-Lux cameralijn: de Leica D-Lux (Typ 109) ‘Explorer Kit’. Naast de Leica D-Lux (Typ 109) camera bevat deze kit extra accessoires zoals bijvoorbeeld de automatische lensdop en de populaire Leica Rope Strap in rood, gemaakt van robuust bergbeklimmer materiaal.

Met de intelligent ontworpen lensdop kunnen gebruikers op elk moment foto's maken zonder de dop van het objectief te hoeven halen. Bovendien zit deze nooit in de weg, zelfs niet voor spontane snapshots. De lamellen van de lensdop worden automatisch geopend zodra de camera wordt gebruikt.

Explorer Kit

Hoge beeldkwaliteit

De Leica D-Lux (Typ 109) compact camera beschikt over een lichtgevoelig Leica DC Vario-Summilux 10,9-34 mm f /1.7-2.8 ASPH zoomobjectief met een groot open diafragma en een zoombereik gelijk aan 24-75mm in 35mm KB formaat. In vergelijking met het vorige model, biedt de nieuwe Leica D-Lux een grotere Four Thirds sensor die, in combinatie met het objectief, zorgt voor een hoge beeldkwaliteit.

Explorer Kit

Klassiek ontwerp

Het vertrouwde pallet aan functies met onder andere de automatische modus, handmatige instelmogelijkheden en verbeterde 4K-video mogelijkheden, bevat nu een geïntegreerde elektronische zoeker met een hoge resolutie van 2,8 MP en een ingebouwde Wi-Fi-module. De Leica D-Lux heeft een klassiek ontwerp en is een ideale metgezel voor het vastleggen van unieke momenten.

Explorer Kit

Prijs 

De Leica D-Lux (Typ 109) ‘Explorer Kit’ is vanaf eind deze maand verkrijgbaar bij de geautoriseerde Leica dealers in Nederland. De adviesverkoopprijs bedraagt € 1.119,-.

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco