Nieuwe editie DIGIFOTO Podcast: macro-, bruidsfotografie en nog veel meer!

Christel de Wolff 3974 0
De DIGIFOTO Podcast is terug. De oktober editie staat bomvol inspirerende verhalen en handige weetjes. Er staat weer een hele bijzondere editie voor je klaar die je gehoord moet hebben.

Beste bruidsfotograaf van Nederland

In de nieuwste DIGIFOTO Podcast spreken we met Bas Uijlings die onlangs vierde werd bij een internationale bruidsfotografiewedstrijd. Omdat hij de enige genomineerde was uit Nederland, of zelfs uit Europa, mag hij zichzelf nu de beste bruidsfotograaf van Nederland & Europa noemen.

Interview macrofotograaf Astrid Brouwers

DIGIFOTO Pro 5.2019 komt er bijna aan en in de aanloop van deze editie spreken we voor de podcast een aantal belangrijke personen. Zo ook macrofotograaf Astrid Brouwers. Ze vertelt hoe ze is begonnen met (macro)fotografie en wat ze het liefste fotografeert. Ook heeft ze een aantal belangrijke tips voor wie zelf aan de slag wil gaan met het mooie fotografiegenre.

Aan de slag met Godox

We bespreken de resultaten van een tweetal Godox ledlampen aan de hand van een boudoirshoot. De foto's bij deze review werden gepubliceerd in DIGIFOTO Pro 4.2019.

Vooruitblik op Fotofair 2020

Oprichter Henk Albronda blikt vooruit op het grootste foto-evenement van de Benelux: Fotofair. Er zijn komend jaar een hoop veranderingen die we kunnen verwachten, onder meer de locatie en de datum zijn gewijzigd. Beluister het interview om meer te weten te komen.

Boeken en evenementen

Vaste rubrieken in onze magazines zijn de boeken- en evenementenrubriek. Deze lichten we nog eens voor je uit in onze podcast. Welke evenementen mag je absoluut niet missen en met welk boek kruip jij komende herfst- en winterperiode op de bank?

DIGIFOTO Podcast

Beluister de nieuwste DIGIFOTO Podcast hieronder:

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel