Nieuw: DIGIFOTO Starter

Nieuw: DIGIFOTO Starter

Julian 13627 2
De makers van DIGIFOTO Pro lanceren een nieuw tijdschrift en bijbehorende website: DIGIFOTO Starter. Via dit nieuwe platform willen we beginnende fotografen op weg helpen en hun fotografie naar een hoger niveau tillen.

Als trouwe lezer van ons magazine of onze website zit je misschien niet te wachten op een basiscursus scherptediepte of artikelen waarin we uitleggen welk diafragma en welke sluitertijd je het beste kunt gebruiken in een bepaalde situatie. Tegenwoordig maakt echter vrijwel iedereen foto's. De digitale camera is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Aan veel van die foto's die we (niet jij natuurlijk, maar bijvoorbeeld je moeder, oom, tante, kleine zusje of je opa) met z'n allen maken valt best nog wat te verbeteren.

Instappen in de wereld van de fotografie, vol vreemde termen, kan voor velen behoorlijk verwarrend zijn. Met DIGIFOTO Starter willen we die mensen op weg helpen. Dat doen we met een magazine (vanaf 2012 vier edities per jaar) en een website.

Nu in de kiosk

De eerste editie van DIGIFOTO Starter ligt nu in de kiosk. In 2012 verschijnen er vier edities. Losse nummers kosten 4,95 euro. Kies je voor een abonnement, dan vallen er voor 17,50 euro vier edities op je deurmat. Je kunt het abonnement ook aan iemand cadeau doen.

Website

Op de DIGIFOTO Starter-website vind je artikelen met uitleg over basisonderwerpen. Regelmatig zullen we de website aanvullen met nieuws, tips, reviews en andere artikelen, gericht op de beginnende fotograaf. Ook kun je hier foto's delen, meedoen aan fotowedstrijden en je inschrijven voor workshops.

DIGIFOTO Starter editie 1

DIGIFOTO Starter ligt nu in de kiosk - Prijs: €4,95

afbeelding van Marco Mackenbach

Gefeliciteerd met dit nieuwe blad!
Doe het beter dan Zoom, daar is niet veel voor nodig ;o)

afbeelding van Bart Vercaemer

Komt dit blad ook in België in de rekken te liggen (of staan)?