Meest geavanceerde smartphonecamera in zijn klasse

Motorola Moto G5 plus – smartphone met professionele camera

Redactie DIGIFO... 2087 0
Een camera is tegenwoordig niet meer weg te denken in een smartphone. Camera's worden door de meeste mensen zelfs gezien als het belangrijkste onderdeel van de smartphone. Lenovo ziet het belang van smartphonecamera's in en komt met de Motorola Moto G5, de smartphone met de meest geavanceerde smartphonecamera in zijn klasse.

De Moto G5 plus is uitgerust met een 12MP- camera met een maximaal diafragma van f/1.7 en Dual Autofocus Pixels. Hierdoor kan je camera tot 60% sneller scherpstellen dan de vorige generatie Moto G Plus-telefoons en kan je makkelijker mooie foto's maken in situaties met weinig licht. Voor de momenten dat het écht te donker is, beschikt de Moto G5 plus over een dubbele led-flitser met kleurbalans waardoor huidtinten natuurlijk blijven en kleuren consistent weergegeven worden.Lenovo Moto G5

Professionele modus

Hoewel het natuurlijk mogelijk is om 'gewoon' een snelle foto te maken, is het met de Motorola Moto G5 plus ook mogelijk om foto's te maken met de Professionele modus. Als je deze modus gebruikt heb je volledige controle over alle instellingen die je bij professionele camera's ook aan kan passen. Zo kan je de sluitertijd, het scherpstelpunt, de iso-waarde en de witbalans volledig naar eigen hand zetten.

Telefoonspecificaties

Maar niet alleen de camera is indrukwekkend, de hele telefoon is een krachtig apparaat. Zo draait de smartphone op een bliksemsnelle 2.0 GHz octa-core processor, waardoor het ook mogelijk wordt om soepel je foto's na te bewerken met één van de vele apps die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Ook is de Motorola Moto G5 plus uitgerust met een krachtige accu waarmee je urenlang kan werken en die razendsnel weer helemaal opgeladen is.

Kijk voor meer informatie op de website van Lenovo.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie