Uitbreiding Peak Design Travel Line

Moderne plunjezak: Peak Design Travel Duffel 35L en 65L

Christel de Wolff 381 0
Peak Design werkt hard aan de weg om hun Travel Line uit te breiden. Op Fotofair maakten we al kort kennis met de Peak Design Travel Duffelpack 35L en 65L, nieuw in het assortiment. Wat maakt deze reis- en fototassen zo bijzonder?

Via een succesvolle Kickstarter campagne, is Peak Design in staat om de Travel Duffel te introduceren. Ook wel een moderne versie van een plunjezak. Veelzijdigheid en eenvoud staan bij deze nieuwe reistassen centraal.

Peak Design Travel Duffel 35L

De Peak Design Travel Duffel 35L is een ode aan de tijdloze en uiterst praktische plunjezak. Het is een perfecte weekendtas, sporttas of sidekick van een van de grotere Peak Design reistassen. De tas is voorzien van afneembare gewatteerde handgrepen, een afneembare gewatteerde schouderriem en is gemaakt van weerbestendig nylon canvas en volledig op maat gemaakte aluminium hardware. De weerbestendige rits geeft toegang tot één groot volume. Deze  ruimte kun je zelf naar wens indelen met de apart verkrijgbare Peak Design Packing Tools.  

De Peak Design Travel Duffel 35L is (vanaf 2 juli) verkrijgbaar in de kleuren zwart en salie-groen en heeft een adviesprijs voor € 139,99.

Peak Design Travel Duffel 65L

De 65 liter versie van de Peak Design Travel Duffelpack is een monsterlijk grote plunjezak die het draagvermogen maximaliseert zonder in te boeten aan comfort of veelzijdigheid. De gewatteerde schouder- en heupriemen in rugzakstijl ondersteunen de zware last. Indien je de riemen niet gebruikt, kun je ze opbergen in de magnetisch afgesloten rugpanelen. De handgrepen aan alle zijden van de tas helpen je hem snel en gemakkelijk op te pakken. Het volume van 65 liter is dusdanig groot dat er perfect meerdere Packing Cubes in passen, afhankelijk van jouw wensen.

De Peak Design Travel Duffel 65L is verkrijgbaar in de kleuren zwart en salie-groen en heeft een adviesprijs van € 239,99.

 

 

Info: www.peakdesign.com

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel