Alledaagse voorwerpen met Legoblokjes

Minimalisme met Lego – Jaime Sánchez

Redactie DIGIFO... 1304 0
Met Lego kan je alles maken. Er zijn talloze pakketten te koop om complete kastelen, grote wereldsteden en bijzondere ruimteschepen te maken en met een beetje creativiteit zijn mogelijkheden eindeloos. Jaime Sánchez haalde laatst zijn Lego-doos van zolder en maakte deze leuke en minimalistische foto's.

In 2014 begon Sánchez met een persoonlijk project geïnspireerd op de pop-art uit de jaren 60. In deze serie gebruikte hij voor twee foto's legoblokjes en het zaadje was geplant. Ruim twee jaar later haalde hij weer zijn Lego uit de kast, dit maal voor een fotoserie waarin deze kleine bouwblokjes centraal staan.Jaime SánchezJaime SánchezJaime SánchezJaime SánchezJaime SánchezJaime SánchezJaime SánchezJaime SánchezJaime Sánchez

Lees ook: Overal Lego – Een project van Michal Kulesza
Lees ook: Leven als een Lego-pop

Jaime Sánchez

Jaime Sánchez is een fotograaf en grafisch ontwerper uit Spanje die graag werkt met felle en vrolijke kleuren. Zijn werk is vaak abstract, een tikkeltje vreemd, maar altijd vrolijk en kleurrijk. Hij werkt regelmatig voor eigenwijze merken als Happy Socks en Lazy Oaf waar zijn bijzondere geest geheel de vrije loop kan gaan.

Alle foto's © Jaime Sánchez -  gepubliceerd met een Creative Commons licentie
Kijk voor meer informatie op de website van Jaime Sánchez.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie