Schrijf je nu in voor kleurrijke Masterclass

Masterclass 50 shades tijdens FOTOFAIR 2019

Redactie 573 0
In het laatste weekeinde van mei 2019 staat FOTOFAIR 2019 op de agenda, het grootste foto- en video-evenement in de Benelux. Een event dat helemaal in het teken staat van fotografie, zoals de Masterclass 50 shades.

Deze Masterclass staat onder leiding van Keith Barker (Keital) en wordt gegeven in het Engels. Tijdens deze masterclass zijn er twee modellen aanwezig, gekleed in kleurige latex kleding. Deze Masterclass is een kleurige knipoog naar 50 shades of grey.

Lees ook: FOTOFAIR 2019 komt langzaam maar zeker weer dichterbij 

Er is plaats voor maximaal vijftien deelnemers. Dus heb je interesse, schrijf je dan snel in. Er wordt tijdens deze Masterclass gebruik gemaakt van studioflitsers van Phottix. Er zijn flitstriggers aanwezig voor Canon, Nikon, Sony, Olympus en Panasonic.

De foto's die je tijdens deze masterclass maakt mag je uiteraard gebruiken op je website, instagram, Facebook enzovoort. Het is alleen niet toegestaan om ze voor professioneel gewin in te zetten. Denk aan een reclame campagne. Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Doe je mee? Zorg dan dat je je camera bij je hebt inclusief voldoende geheugenkaarten en accu’s. En let op, de voertaal tijdens deze masterclass is engels.

Kijk hier voor de exacte prijzen en de tijden en de inschrijving.

Lees ook: Word jij de Photomaster van de Benelux?

 

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie