Aparte afbeeldingen

Man creëert bizarre foto manipulaties naast standaard bruiloft shoots

Siem van Woerkom 652 0
Ben Robin vind het leuk om bruiloften te fotograferen. Nog leuker vind hij het echter om zichzelf in bizarre situaties te photoshoppen.

Bizarre foto manipulaties 

Photoshop, photoshop, photoshop. Waarschijnlijk zullen de meesten van ons het er ook over eens zijn dat deze software een geweldig hulpmiddel is dat mensen helpt hun creativiteit de vrije loop te laten en magische buitenaardse beelden te maken die onmogelijk zouden zijn met alleen fotografie.

En als het gaat om het creëren van magische buitenaardse beelden, is een van de eerste dingen die in ons opkomt fotomanipulatie. Met fotomanipulatie kunnen we een opname veranderen en transformeren, met behulp van verschillende tools en technieken om een gewenste realiteit als resultaat te krijgen. Het helpt mensen om verbazingwekkende afbeeldingen te maken die in werkelijkheid onmogelijk zouden zijn en iemands creativiteit volledig loslaten en anderen verrassen.

(beeld: Ben Robins)

Uit de hand gelopen hobby

Ben Robins is een 29-jarige digitale kunstenaar uit Bristol, VK, wiens kunstwerken boeien vanwege zijn ongewone en creatieve ideeën. Hoewel hij werkt als een bruiloft, live-evenementen en ontwerpfotograaf met evenementen over de hele wereld, werd hij verliefd op het bizarre potentieel van fotomanipulatie in 2008. Sindsdien heeft hij de brede mogelijkheden onderzocht en verschillende fotomanipulaties gemaakt.

Zijn kunstwerk overschrijdt grenzen tussen dromen en realiteit, humor en angst, leven en dood en richt zich vooral op de kwetsbaarheid van het menselijk lichaam. Ben heeft de afgelopen 6 jaar in Zuid-Korea gewoond en is nu op weg terug naar Engeland om zijn eigen fotografie-onderneming te starten!

Kijk voor meer kunstwerken op de website van Ben Robins.

 

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem