Maak unieke wanddecoratie met Bloxit©

Maak unieke wanddecoratie met Bloxit©

Redactie DIGIFO... 3210 0
Je mooiste foto’s wil je natuurlijk zo goed mogelijk presenteren. Een unieke manier om dit te doen, is met Bloxit. Bloxit is een modulair en modern systeem om je foto’s aan de muur te presenteren. Via diverse Bloxen maak je unieke wanddecoratie.

Bloxit© bestaat uit een drager, waar de losse Bloxen© op gemonteerd kunnen worden. Dit gebeurt via een stevig kliksysteem. De Bloxen© zitten niet permanent vast op de drager, zodat je kunt wisselen tussen foto’s en posities.

De diverse Bloxen© zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat je een speelse compositie op kunt bouwen met je foto’s. Op die manier kun je je beste foto’s ook op een mooie manier aan de muur presenteren. De dragers zijn verkrijgbaar in drie verschillende vormen: vierkant, staand of liggend.

Eenvoudig

Via de website van Bloxit© is het heel eenvoudig om je eigen Bloxit© samen te stellen. Via een geïntegreerd systeem kun je foto’s uploaden, die je vervolgens over de door jou gekozen hoeveelheid Bloxen© kunt verdelen. Betaling gebeurt ook online en je kunt je bestelde Bloxit© vervolgens binnen tien dagen thuis verwachten.

Prijs

Zowel een vierkante, staande als liggende Bloxit© is geprijsd vanaf € 199,- Losse Bloxen©, voor het geval je later wilt wisselen van foto, zijn verkrijgbaar vanaf € 18,90.

Bloxit© is een onderdeel van Eprint, waar je terecht kunt voor luxe fotoalbums en andere foto-oplossingen zoals private label fotoproducten.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie