Must have voor reis- en outdoorfotograaf

Licht en compact: Kingjoy G22C + G00

Redactie DIGIFO... 185 0
Menig reis- en outdoor fotograaf geeft de voorkeur aan lichte en compacte gear. Het Kingjoy G22C statief – inclusief G00 balhoofd – past perfect in dit beeld. Dit super compacte, lichte en van koolstofvezel vervaardigde statief is een ultieme reisgenoot.

De Kingjoy G22C + G00 balhoofd is gemaakt van koolstofvezel en heeft een maximaal draagvermogen van 8kg. Het weegt slechts 1066 gram. De hoogte van het statief kan eenvoudig worden aangepast van 36 cm tot 144,5 cm. Hiervoor maak je gebruik van de handige draaivergrendelknoppen. Het statief is ook uitermate geschikt voor het maken van opnamen op een oneffen terrein, of voor opnamen vanuit een laag standpunt. Iedere poot kan afzonderlijk worden ingesteld.

Het G00 panoramische balhoofd met 360 graden kogelkop is 5-delig instelbaar en stelt je in staat panoramische opnamen, verticale opnamen of andere kantelhoekopnames te maken. Om de stabiliteit van het statief te vergroten, beschikt de Kingjoy G22C over een veerhaak. Hier kun je bijvoorbeeld je cameratas of een rijstzak aan bevestigen. Om te voorkomen dat het statief wegglijdt, beschikt het over zogenaamde Non-slip voetdoppen, gemaakt van rubber.

Specificaties

materiaal koolstofvezel
kleur Zwart
Max. draagvermogen 8 kg
Hoogte (min/max) 36 cm/144,5
Secties 5
Gewicht 1066 gram 
Info www.laminanederland.nl
Prijs €169,-

Lees ook: Voorkom beschadigingen van je LCD-scherm

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie