Lezersonderzoek 2011 (beëindigd)

Redactie 5664 3
Begint ons blad en onze website je de neus uit te komen, of vind je ons juist helemaal te gek? We maken DIGIFOTO Pro voor jou, dus willen we graag weten wat we goed doen en wat er juist beter kan. We hebben daarom een lezersonderzoek voor je klaar gezet.
Lezersonderzoek

Update: Het lezersonderzoek 2011 is beëindigd

Het invullen van de enquête neemt zo'n 10 minuten in beslag. We belonen je kostbare tijd niet alleen met een beter blad en een betere website, we verloten ook een heel aantal mooie prijzen onder de inzendingen. Daarnaast krijgen de eerste 250 inzenders een digitale editie van The Photo Academy Awards 2011-special. Een bijzondere uitgave vol met fotografie van nieuwe talenten. Je kunt hem bekijken op je pc, tablet of smartphone.

Wacom Intuos4 Medium t.w.v. 369,90 euro

Met 2048 drukpunten en instelbare ExpressKeys is de Wacom Intuos4 dé pentablet voor het bewerken van je foto's. Een DVD bestaand uit drie volumes, met ruim 10 uur aan tutorials van professionals helpt je op weg
www.wacom.nl

Joby Gorillapod Hybrid t.w.v. 55 euro

De Gorillapod Hybrid is de ideale partner voor een compacte systeemcamera. De geïntegreerde aluminium kogelkop kun je negentig graden kantelen en 360 graden roteren.
www.gorillapod.nl

Click Elite Compact Sport 15 t.w.v. 129 euro

Met deze sportieve camerarugzak kom je met gemak de hele dag door. Naast je apparatuur is er plaats voor wat extra kleding, eten en drinken. De schouderbanden zijn voorzien van comfortabele padding.
www.clikelite.nl

Redged TSC-424 met RNB-1 balhoofd t.w.v. 249 + 79 euro

Ingeklapt is dit compacte reisstatief met poten van carbon slechts 38 cm groot. Uitgeklapt kom je tot 141 cm hoog. De combinatie van statief en balhoofd weegt slechts 1,2 kilogram.
www.redged.nl

Western Digital My Book Live 1 TB t.w.v. 129,90 euro

Met deze netwerkschijf sla je veilig al je bestanden op via het netwerk. Geschikt voor pc en Mac. Via een speciale app voor je iPad of smartphone kun je overal van afstand je foto's bekijken.
www.westerndigital.nl

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Ad van der Nat

Zou graag wat meer z/w reportage werk willen zien. Verder stelt DIGIFOTOPRO mij niet teleur.

afbeelding van ArFaFotografie

Een beetje te druk qua opzet, dan bedoel ik de Website. Het blad is voor de rest duidelijk en helder.
Mag van wel 8 maal per jaar verschijnen.
Ga zo door.

afbeelding van toffe_fotograaf

De website is vol met informatie Alleen die balk met de nieuwste artikelen stoort me wel eens Vooral als je aan het lezen bent. Het blad zit altijd met verwachting er naar uit te kijken. Vind soms beter dan Focus