Lexar introduceert snelle Professional 2000x SDXC UHS-II 128 GB geheugenkaart

Lexar introduceert snelle Professional 2000x SDXC UHS-II 128 GB geheugenkaart

Redactie DIGIFO... 1621 0
Lexar kondigt de 128GB-versie van haar supersnelle Professional 2000x SDXC UHS-II geheugenkaart aan. De nieuwe kaart is de snelste 128GB SDXC-kaart op de markt. Tot nu toe was 64GB de grootste capaciteit in dit segment.

Door: Mark Moed

De nieuwe geheugenkaart voldoet aan de Ultra High Speed II en UHS Speed Class 3-standaard waardoor hij geschikt is voor het ononderbroken vastleggen van Ultra HD 4K-video. Uiteraard heeft een snelle kaart ook voordelen bij Full-HD-video en snelle serie-opnames bij fotografie. De kaart heeft een leessnelheid van 300MB per seconde en een schrijfsnelheid van 260MB per seconde.

Backwards compatible

De Professional 2000x SDXC UHS-II 128 GB geheugenkaart is backwards compatible met apparaten die met een langzamere snelheid werken; in een camera met UHS-1 schrijfsnelheid past de kaart zich aan.

Beschikbaarheid

Lexar levert gratis een SD UHS-II kaartlezer mee, voor een supersnelle overdracht van de beelden naar een computer, mits die over een USB 3.0 interface beschikt. Met de eveneens meegeleverde Image Rescue-software kunnen verwijderde beelden teruggehaald worden. Lexar biedt een levenslange garantie.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie