Veelzijdig, licht en compact

Kingjoy G-serie statieven

Redactie 1076 0
Als reis- en outdoor fotograaf geef je de voorkeur aan lichte en compacte gear. De Kingjoy G-serie statieven, de G22C + G00 balhoofd en de G555 + G0 balhoofd van Kingjoy zijn zeer veelzijdig, super compact én licht!

De Kingjoy G22C + G00 balhoofd is gemaakt van acht lagen carbon en heeft een maximaal draagvermogen van 10kg. Het weegt slechts 1.15 kilogram. De hoogte van het statief kan eenvoudig worden aangepast van 35 cm tot 144,5 cm. Het statief is ook uitermate geschikt voor het maken van opnamen op een oneffen terrein, of voor opnamen vanuit een laag standpunt. Iedere poot kan afzonderlijk worden ingesteld.

Panoramische balhoofd

Het G0(0) panoramische balhoofd met 360 graden kogelkop is 5-delig instelbaar en stelt je in staat panoramische opnamen, verticale opnamen of andere kantelhoekopnames te maken. Om de stabiliteit van het statief te vergroten, beschikt de Kingjoy G22C over een veerhaak. Hier kun je bijvoorbeeld je cameratas of een rijstzak aan bevestigen. Om te voorkomen dat het statief wegglijdt, beschikt het over zogenaamde Non-slip voetdoppen, gemaakt van rubber.

Het Kingjoy G22C statief is gemaakt van carbon en kan een maximum dragen van 10 kilo. Het geheel weegt slechts Bij elkaar weegt het slechts 1066 gram.

Adviesverkoopprijs

De Kingjoy G22C is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van €169,-.

Dit statief is er ook in een uitvoering van getrokken, hoge kwaliteit aluminium, de G22 + G00. Deze is iets zwaarder maar met een adviesverkoopprijs van €109,- ook een stuk goedkoper

Kingjoy G555 + G0 balhoofd

Naast de G22 bevat de G-serie ook de Kingjoy G555 + G0 balhoofd. Deze is gemaakt van getrokken, hoge kwaliteit aluminium en heeft een maximaal draagvermogen van 12kg. Dit statief bestaat uit vier secties en weegt 1.35 kilogram. De hoogte van de G555 kan eenvoudig worden aangepast van 43,4 cm tot 155,5 cm.

 

De Kingjoy G555 + G0 heeft adviesverkoopprijs van €89,-.

Kingjoy G-serie in het kort

De Kingjoy G-serie is zeer veelzijdig en compact. Een poot is afdraaibaar en kan dienst doen als monopod, met de middenkolom ertussen wordt dit een extra lange monopod. Het vernieuwde vastdraai systeem zorgt voor nog meer stevigheid en stabiliteit.

Meer info vind je hier 

Lees ook: Voorkom beschadigingen van je LCD-scherm

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie