De dochters van een photoholic

John Wilhelm en de avonturen van zijn dochters

Redactie 4793 0
John Wilhelm is hobbyist en liefhebber van alles wat met fotografie en fotobewerking te maken heeft. Hij gebruikt zijn expertise om zijn dochters op de meest bijzondere avonturen te sturen.

Om de foto's te maken, maakt Wilhelm net zoveel gebruik van grafisch ontwerpsoftware als fotografie. Hij maakt er geen geheim dat hij veel gebruik maakt van photoshop en plaatst op zijn website ook regelmatig making-of afbeeldingen, waarin hij alle oorspronkelijke bestanden laat zien naast het eindresultaat.John Wilhelm: PhotoholicJohn Wilhelm: PhotoholicChildren have no choiceJohn Wilhelm: PhotoholicJohn Wilhelm: PhotoholicJohn Wilhelm: PhotoholicJohn Wilhelm: PhotoholicJohn Wilhelm: PhotoholicLees ook: Video-tutorial: Photoshop glasreflecties in je foto

John Wilhelm

John Wilhelm is geen professionele fotograaf, maar noemt zichzelf een 'photoholic' met een professionele werkhouding. Ondanks dat hij geen professionele fotograaf is, wordt hij toch regelmatig geïnterviewd en gepubliceerd in magazines van over de hele wereld. Zo stond hij eind vorig jaar zelfs in de Volkskrant.

Wilhelm is een IT'er die al van jongs af aan omringd is door fotografie. Zelf was hij hier niet in geïnteresseerd en pas toen hij in Februari 2011 een exemplaar van Photoshop in handen kreeg raakte hij besmet met het fotografievirus.

Kijk voor meer informatie op de website van John Wilhelm.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie