Je eigen portfolio professioneel gedrukt via Drukhetnu.nl

Redactie DIGIFO... 2271 0
Je houdt van fotograferen, maar kunt niet alle foto’s die je hebt gemaakt in huis ophangen. Simpelweg omdat daar geen ruimte voor is. Maak dan je eigen portfolio en laat deze professioneel drukken bij Drukhetnu.nl.

Advertorial

Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen portfolio op, maar vraag gerust advies bij het team van Drukhetnu. De designers denken graag mee. Ook over de meest geschikte papiersoort, het formaat of nabewerkingsmethode.

Precies zoals je zelf wilt

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om van het portfolio een echt boek te maken, of juist een brochure. Geniet, nabewerkt met een wire-o, op A4, A5 of juist een heel afwijkend formaat. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

Drukhetnu.nl

De mooiste foto’s vragen om de beste drukkwaliteit

En zo is het, want er wordt veel tijd gestoken in het maken en selecteren van de foto’s. Daarom zorgt Drukhetnu ervoor dat de kwaliteit van het portfolio perfect is. Het portfolio wordt in eigen huis gedrukt op één van de vijf HP Indigo’s, om een constante en betrouwbare kwaliteit te kunnen garanderen. En dat tegen de scherpste prijzen! Het portfolio moet een document worden waar je trots op kunt zijn, dus Drukhetnu neemt alleen genoegen met tevreden klanten.

Haal nog meer uit je mooiste foto’s

Er zijn altijd foto’s die zo bijzonder zijn dat je er meer mee wilt doen. Laat bijvoorbeeld eens een mooi canvas maken. Ook hiervoor kun je bij Drukhetnu terecht. En heb je er wel eens aan gedacht je eigen ansichtkaarten te maken? Of je eigen kalender, flyer of poster? Mogelijkheden genoeg om het allerbeste uit jouw allermooiste foto’s te halen!

Meer informatie: www.drukhetnu.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie