Ja, hij komt, de spiegelloze full frame camera van Canon. Maar wanneer?

Remco Stunnenberg 1120 0
Fotogigant Canon kan nog altijd buigen op het grootste marktaandeel, maar voelt links en rechts wel steeds sterker de hete adem van de concurrentie in de nek. In een recent interview gaat de directie van Canon dieper in op de strategie van het bedrijf. Uiteraard blikken ze ook vooruit. Als vanzelfsprekend gaat het daarbij ook weer over spiegelloze full frame camera's.

Lees een willekeurig, recent interview met de directie van Canon en het gaat over de toekomst van professionele (full frame) spiegelloze camera's. Onder andere Sony hanteert deze technologie al jaren, Canon, maar ook Nikon, blijft vooralsnog achter op deze ontwikkeling.

Kwestie van tijd

Het lijkt echter slechts een kwestie van tijd alvorens ook Canon de markt gaat bestormen met spiegelloze full frame camera's. Zo kunnen we ook weer opmaken uit dit interview.      

Canon

Zitten niet stil

'We zijn er mee bezig maar we willen er pas echt de markt mee op wanneer deze camera's volledig aan onze, maar veel belangrijker nog, aan de verwachtingen van onze klanten voldoen. Daar werken we momenteel volop aan. We zitten absoluut niet stil.'

Wel of juist niet

Lees hier het volledige interview. Het geeft niet alleen een goede inkijk in de filosofie van Canon, het maakt ook inzichtelijk waarom Canon dingen wel of juist (nog) niet doet.

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco