Irene in de stijl van Sean

Irene Rudnyk en de verleidelijke vrouwen van Sean Archer

Redactie DIGIFO... 2146 0
Sean Archer is een Russische fotograaf en één van de meest populaire fotografen op 500px. De foto's die hij maakt zien er professioneel uit en zijn allemaal gemaakt met enkel natuurlijk licht. Irene Rudnyk is gecharmeerd van de foto's van Archer en probeerde in deze video's portretten te maken in zijn stijl.

Om erachter te komen hoe Sean Archer zijn foto's maakt bestuurde ze zijn foto's uitvoerig. Ze keek naar de EXIF-gegevens om erachter te komen welke gear en instellingen hij gebruikt, en paste daar haar materiaalkeuze op aan, en zoomde flink in op de ogen om een indruk te krijgen van de lichtopstellingen. Ook heeft zo goed gelet op mogelijke nabewerkingstechnieken en probeert ook dit toe te passen.

 

Lees ook: Verleidelijke vrouwen van Sean Archer
Lees ook: Achter de schermen bij de eerste onderwatershoot van Irene Rudnyk

Sean Archer

Sean Archer, echte naam Stanislav Puchkovsky, kocht zijn eerste camera in 2011 en maakte hier elke dag tientallen foto's mee. In de eerste maanden maakte hij alleen maar foto's met zijn camera op de automatische stand, tot hij door een vriendin gevraagd werd om een portret te maken. Hij leerde in korte tijd met minimale apparatuur prachtige portretten te maken door goed gebruik te maken van natuurlijk licht en nabewerking. Na een paar keer portretten te hebben gemaakt van vrienden besloot hij de volgende stap te nemen en modellen te vragen.

Kijk voor meer informatie op de website van Irene Rudnyk en de 500px-pagina van Sean Archer.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie