Interessant: achter de schermen bij een fashionshoot

Interessant: achter de schermen bij een fashionshoot

Tieme Snijders 1579 0

In deze video neemt Aaron Nace van PHLEARN je mee achter de schermen van een fashionshoot.

Aaron Nace van PHLEARN begint met te vertellen dat je als artiest of kunstenaar altijd streeft naar iets te maken waar je van houdt. Hij legt uit dat hij altijd al van fashion gehouden heeft. Om deze reden is hij enthousiast over dit onderwerp te vertellen.

Locatie

In de video neemt hij je mee naar een locatie, wat nu een restaurant is maar vroeger een bank is geweest. Ze hebben eerst een locatie verkend. Op deze manier neemt hij in zich op hoe de locatie er uitziet en wat geschikte plekken zijn om de foto’s te maken.

Op de dag van de fotoshoot zelf heeft hij een paar uur de tijd om de fashionshoot te doen. Tijdens de shoot maken ze gebruik van gels om fantastisch mooie kleuren te krijgen in de foto’s. Wat er natuurlijk erg modieus uitziet. Met fashion heb je veel creativiteit nodig, maar je hebt ook veel mogelijkheden met fashion fotografie!

Kluis

Omdat het huidige restaurant vroeger een bank is geweest, is er een kluis aanwezig. Wil je weten hoe ze deze kluis integreren in de fotoshoot? Bekijk dan snel de video!

 

 

afbeelding van Tieme Snijders

TiemeSnijders | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanTieme