Iedereen kan een influencer zijn

IJsland beste land om bloot te poseren volgens dit naaktmodel

Siem van Woerkom 1408 0
Influencers hebben de afgelopen jaren minder censuur op Instagram waardoor het social media platform volstroomt met foto's van blote billen in exotische landen.

Influencer en naaktmodel

Svetlana Reus is niet je alledaagse instagrammer. Allereerst kan ze volledig leven van haar beroep als influencer (het verkopen van producten en diensten in gesponsorde instagram of facebook posts), daarnaast is ze fotomodel ook al is er nooit een professionele camera op haar gericht. Alle foto's worden met een iPhone genomen door haar man. 

De vrouw is de afgelopen jaren naar o.a Australie, Bali en de Maldives gevlogen om daar vakantie te houden, en zich te verdiepen in haar favoriete bezigheid; naaktlopen. De hele gimmick is namelijk dat ze sinds een twee jaar geleden haar eerste naaktfoto op Instagram had gezet. Deze was zo'n 15x vaker bekeken dan haar normale werk, dus had ze samen met haar partner de beslissing genomen om op zoveel mogelijk plekken over de hele wereld in haar 'birthday suit' te poseren

Lees ook: Onze favoriete (gratis) Lightroom presets - Week 23

Favoriete landen

De instagrammer heeft in een jaar tijd zo'n 23.000 volgers verzameld en dit aantal stijgt iedere dag meer. Ze sprak zich laatst uit over haar favoriete landen om te poseren: 'Natuurlijk is het altijd het fijnst om ongekleed rond te lopen in warme landen zoals Bali of Spanje, maar toch is mijn absolute favoriet op dit moment IJsland. Je kunt er honderden kilometers reizen en geen ziel tegenkomen. De foto's worden hierdoor ook heel bijzonder, je bent echt de enige persoon in het landschap.'

Ergens in je blote billen rond paraderen en er dik voor betaald worden, geen slechte business model. Maar misschien niet voor iedereen weggelegd. 

(Alle foto's: https://www.instagram.com/Lighty_Light/)

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem