Bloederig sprookje

Idee voor een wedding shoot? Koppel geeft hommage aan horror film

Siem van Woerkom 161 0
Vanessa Lawson en Josh Morden hadden niet zo'n zin in een standaard weddingshoot, dus besloten ze met een radicaal idee te komen.

Een beetje bloed mag

Geen standaard shoot voor het Amerikaanse paar Vanessa Lawson en Josh Morden, dat aangeeft heel erg van horror te houden. Het echtpaar besloot namelijk om voor een "Vrijdag de 13e" thema te gaan en liet hun foto's maken door fotograaf Brandon Gray. De fotoserie begint met het paar dat in de buurt van het beruchte Camp Crystal Lake loopt (bekend uit de film), wanneer hun romantische hike naar een onverwachte reeks gebeurtenissen leidt. De indrukwekkende fotoshoot werd gemaakt in 2013 maar maakt nog steeds de rondes op internet. 

Mensen houden er meestal van om speciale gelegenheden te herdenken met mooie fotoshoots. Het helpt om hun speciale momenten met belangrijke mensen te delen en creëert ook een aandenken dat jaren meegaat. Maar terwijl de meeste van hen zich wenden tot Pinterest om ideeën te zoeken voordat ze een fotograaf boeken, vergeten ze vaak om enkele van hun eigen ideeën toe te voegen.

Als gevolg hiervan zijn er helaas gewoon te veel identieke zwangerschaps-, bruiloft - en verlovingsfoto's. Gelukkig zijn er nog steeds mensen die eigen ideeën hebben en niet bang zijn om hun smaak te tonen, iets dat we fantastisch terug kunnen zien in deze serie. Kijk hier voor alle beelden! 

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem