HTC U12 life

HTC U12 life, smartphone met dubbele camera voor bokeh

Christel de Wolff 461 0
HTC presenteert de nieuwste telg in de U-familie: de HTC U12 life. Behalve alle nodige functies en mogelijkheden van een moderne smartphone vandaag de dag, beschikt de HTC U12 life over een dubbele camera speciaal voor bokeh en andere creatieve toepassingen.

De HTC U12 life beschikt over een dubbele camera aan de achterkant, waardoor je eenvoudig bokeh kunt toepassen in je foto's. Door de pro-like focus op je onderwerp en een zachte, subtiele vervaging op de achtergrond lijkt het alsof je foto's niet met een telefoon maar met een dure camera gemaakt hebt.

Ook maak je met de HTC U12 life gemakkelijk 4K-video's, waar je mee op kunt vallen op YouTube of Instagram. Met de camera aan de voorzijde kun je gedetailleerde selfies met flits- en verbeteringsmodus maken, zelfs bij weinig licht!

Om de camera's zo intensief mogelijk te kunnen gebruiken, is de U12 life voorzien van een 3600mAH-batterij en biedt het Qualcomm Snapdragon 636 mobile platform intelligente efficiency, zodat je kunt multitasken zonder dat de batterij snel leeg raakt.

Beschikbaarheid HTC U12 life

De HTC U12 life is vanaf oktober beschikbaar in de kleuren Moonlight Blue en Twilight Purple. De definitieve prijs zal binnenkort bekend worden gemaakt. Voor meer informatie kijk je op de website van HTC.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel