Hoe gebruik je de Mp3 Studio YouTube Downloader?

Redactie 147 0
Nadat je de applicatie Mp3 hebt geïnstalleerd, wil je natuurlijk zo snel mogelijk beginnen met het downloaden van je favoriete Youtube video’s.

Met een paar gemakkelijke stappen kun je de video’s en audiobestanden rechtstreeks op je gekozen apparaat bekijken of beluisteren. Je hebt misschien nog een paar vragen over de YouTube downloader en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Op het einde van deze pagina hebben wij een stappenplan dat je stap voor stap uitlegt hoe onze applicatie werkt. Wil je geen tijd verliezen en meteen beginnen met downloaden, scrol dan snel verder!

Download elke YouTube video die je maar wilt. 

Als je een YouTube premium account hebt kan je verschillende video’s downloaden in de app zelf, maar YouTube geeft zelf aan welke video’s je wel of niet kan downloaden. Met de YouTube downloader van Mp3 Studio kan je al je favoriete video’s converteren en downloaden zodat je deze offline ook kan bekijken wanneer je maar wilt. Dit geldt niet alleen voor YouTube, je kan video’s van bijna elke streaming website converteren en downloaden. Wanneer je een specifieke link hebt van de video kan je deze testen in onze applicatie, zodra je deze converteert kan je het downloaden en offline bekijken. 

Hoe gebruik je onze YouTube downloader? 

Onze gebruiksvriendelijke applicatie zorgt voor een snelle en gemakkelijke manier om je video’s te converteren en te downloaden. Gebruik je voor het eerst een YouTube downloader, met onze downloader tool kan iedere beginner ook elke video downloaden. Je hoeft enkel de link te kopiëren van je gekozen video en vervolgens plak je deze in de downloader. Zodra de video gedownload is heb je geen internetverbinding meer nodig om de video te bekijken. Perfect voor op het openbaar vervoer dus! 

Stap voor stap tot je eerste download

Je wilt graag de video’s van YouTube of een andere streaming website downloaden en opslaan met de YouTube downloader van Mp3 Studio. Als je de applicatie nog nooit gebruikt hebt, staat hieronder aan de hand van een eenvoudig stappen plan hoe deze werkt. Volg dit stappenplan en download je eerste video vandaag nog. 

Indien je deze nog niet geïnstalleerd heb kan je dit gemakkelijk doen met de volgende stap:

  1. Surf naar de officiële website: https://mp3.studio/ en download de Mp3 Studio app. Hiermee start je het installering proces van de applicatie.

    Indien je de applicatie al geïnstalleerd hebt kan je verdergaan met de volgende stappen: 
     
  2. Nadat de applicatie volledig geïnstalleerd is surf je naar een website waar je normaal je video’s streamt. 
  3. Ga naar de gewenste video die je wilt downloaden, kopieer de link en plak de link in het kader van de YouTube Downloader applicatie. 
  4. Vervolgens kies je het formaat om je video te converteren. Bijvoorbeeld, .mp4 of .mp3. 
  5. Klik op converteer en nadien is je bestand klaar om te downloaden!

Zoals je ziet is het super gemakkelijk om met de YouTube downloader van Mp3 Studioeender welke video te downloaden. Volg het stappenplan en begin met downloaden. Zo kan je binnenkort ook offline genieten van je favoriete video’s.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie