Wat wil jij nog fotograferen?

Het eind van de wereld - Wat staat op jouw bucket list?

Redactie DIGIFO... 561 0
Vandaag vergaat de wereld. Heb jij al je fotografiedoelen al bereikt of staan er nog wensen op je bucket list? Wij zijn benieuwd, dus laat maar weten.

Je hebt het misschien niet door, maar vandaag is de laatste dag van de wereld. Althans, als we de Christelijke onderzoeker David Meade mogen geloven. Meade heeft de bijbel grondig doorgespit en vergeleken met astronomische waarnemingen en kwam tot de conclusie dat de Apocalyps vandaag plaats zal vinden. Of het waar is of niet, het is in ieder geval een goed excuus om eens na te denken over wat je nog zou willen in het leven. Daarom vragen wij aan jullie: wat staat er op jullie fotografie-bucket list.Wat staat op jouw bucket list

Lees ook: Een droom die werkelijkheid werd: Jennifer Lawrence portretteren

Fotografie-bucket list

Heb je altijd al eens het Noorderlicht willen vastleggen, foto's willen maken van de fijnste stranden ter wereld of een klassieke Jaguar met een middenformaatcamera willen fotograferen op de oprijlaan van een groot landhuis? Wij zijn erg benieuwd wat jullie nog zouden willen doen op fotografiegebied, maar natuurlijk ook wat jullie al gedaan hebben. Laat het weten in de comments!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie