Hoe los jij het op?

Het andere geslacht fotograferen en je hebt een partner..

Tieme Snijders 494 0
Hoe is het voor jouw partner als je andere modellen fotografeert? Accepteert jouw partner dat? Houden jullie rekening met elkaar?

Het andere geslacht fotograferen

Als fotograaf die met modellen werkt kan het je misschien bekend voorkomen. Je partner wordt jaloers. Overigens kan het ook andersom. Jij werkt als model en gaat vaak om met het andere geslacht. Hoe reageert jouw partner hierop? Maken jullie daar afspraken over?

Manny en Diana

In de video die wij met jullie delen leggen Manny en Diana uit hoe zij elkaar ontmoette. Ze kwamen elkaar tegen op school. Diana deed modellenwerk en Manny was daar vrij jaloers over. Ze stond voor de camera sexy te zijn tegenover andere fotografen, regelmatig mannen. Op dit punt had Manny nog geen ervaring met fotografie. Manny vroeg Diana dan ook te stoppen met modellenwerk.

In de video vertelt Diana ook hoe zij het vond dat haar man op een gegeven moment andere vrouwen ging fotograferen. Ze kreeg veel commentaar van de mensen om haar heen: hoe kun je jouw man met andere vrouwen om zich heen toevertrouwen? De oplossing die ze bedacht hadden om het voor hun beiden te laten werken was door openheid te geven, 100% eerlijk zijn. Nodig je partner uit bij de fotoshoot. Vraag of ze komt helpen, of dat ze even komt kijken. Waarom niet, als je niets te verbergen hebt?

Jouw ervaring

Laat in de reacties achter of jij hier wel eens tegenaan gelopen bent, en hoe jullie als elkaars partner dit opgelost hebben, wij zijn benieuwd naar jullie ervaring!

Ben je benieuwd wat Diana en Manny nog meer te vertellen hebben? Bekijk de vrij zoete video hieronder:

 

 

afbeelding van Tieme Snijders

Tieme Snijders | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Tieme