Herkenbaar zijn tijdens opname: waar moet ik op letten?

Redactie DIGIFO... 193 0
Kom je als bedrijf op tv of maak je een reclamespotje? Dan vergroot je jouw herkenbaarheid met een bedrukt shirt.

Een shirt bedrukken met het bedrijfslogo of een slogan geeft een professionele uitstraling en je maakt direct reclame voor je bedrijf. Je hebt ontzettend veel opties wanneer je ervoor kiest om shirts te laten bedrukken. Zo kies je zelf de kleur en het model van het shirt uit en lever je een eigen ontwerp aan. Dit kan een opvallend bedrijfslogo zijn of een subtiel logo. Hierbij kun je kijken wat bij de stijl van het bedrijf past en de shirts hierop aanpassen. Wanneer je shirts laat drukken vergroot je niet alleen de herkenbaarheid op tv, maar je zorgt er ook voor dat iedereen kan zien wie bij het bedrijf hoort.

Snel je bedrukte shirts in huis

Je shirt laten bedrukken doe je eenvoudig online via Promofit. Na het plaatsen van de bestelling heb je deze snel in huis. Je hebt de keuze uit een shirt met lange mouwen of korte mouwen. Ook kun je kiezen voor een polo shirt. Zo heb je voor ieder seizoen een fijn shirt met een mooie opdruk. Zowel voor mannen als voor vrouwen is er een ruime keuze uit diverse soorten shirts. Je bepaalt zelf de kleur en de opdruk van het shirt zodat deze goed aansluiten bij het bedrijf. Daarnaast betaal je via Promofit nooit teveel voor je relatiegeschenken. Shirts bedrukken kan al vanaf een kleine oplage. Zo kun je het hele team voorzien van een eigen shirt in diverse maten. Zo is iedereen van het bedrijf direct herkenbaar op tv, een beurs of tijdens een open dag. 

Kom professioneel voor de dag met bedrukte shirts

Wanneer je een zaak of bedrijf binnenstapt waar iedereen een shirt aan heeft met het bedrijfslogo geeft dit een professionele uitstraling. Dit is een goedkope manier om meer naamsbekendheid te creëren en je klanten weten direct bij wie ze moeten zijn. Omdat niet iedereen binnen een onderneming dezelfde maat heeft, kun je bedrukte shirts in diverse modellen en maten bestellen. Zo heeft iedere medewerker zijn of haar eigen shirt waarmee je als bedrijf goed voor de dag komt. Naast dat de shirt bedrukt kunnen worden met elk ontwerp naar keuze, kunnen de shirts in sommige gevallen ook worden borduurt. Zo kun je zelf kiezen wat je mooier vind en wat goed bij het bedrijf past. Op deze manier stel je het perfecte bedrijfsshirt zelf samen. 

Bedrukte shirts voor feestjes en evenementen

Bedrukte shirts geven niet alleen een professionele uitstraling aan het bedrijf tijdens beurzen, tv uitzendingen of op de werkvloer, maar kunnen ook privé worden gebruikt. Geef je een vrijgezellenfeest? Organiseer je een sportevenement of heb je een teamuitje met een bepaald thema? Dan kun je hier ook een shirt voor laten drukken. Zo ziet iedereen wie er bij de groep hoort. Naast dat je de bedrukte shirts voor jezelf en het team kunt gebruiken, is het ook een leuk relatiegeschenk voor de klanten. Zo geef je leuke shirts met een eigen opdruk weg tijdens beurzen of in een kerstpakket.

Je eigen shirt samenstellen via Promofit

Je bent volledig vrij in het ontwerp van de shirts. Zo kies je het model, de kleur en de opdruk. Het bedrijfslogo kun je overal waar je maar wilt laten bedrukken op het shirt. Zo bedruk je de voorkant, de achterkant of beide. De shirts kunnen gewoon in de wasmachine worden gewassen zonder dat de opdruk loslaat. Op deze manier kun je een lange tijd genieten van de bedrukte shirts. Je hebt de keuze om de shirts te laten borduren, of je kiest voor een zeefdruk of transferdruk. Per oplage wordt er gekeken wat de beste optie is. Ga je veel shirts in één keer bestellen? Dan wordt er in veel gevallen gekozen voor de zeefdruk. Hierbij heb je een ruime keuze uit diverse drukkleuren welke lange tijd op het shirt blijven zitten. 

Veel keuze uit diverse relatiegeschenken

Naast dat je shirts kunt laten bedrukken zijn er nog veel andere opties voor relatiegeschenken beschikbaar. Zo kun je ook een gepersonaliseerde sleutelhangers, mokken, pennen of andere artikelen laten bedrukken. Deze items zijn altijd handig om op kantoor te hebben of om weg te geven aan klanten en medewerkers. Zo maak je reclame voor je bedrijf en heb je altijd een leuk extraatje om weg te geven. Hier worden medewerkers en klanten blij van en jij hebt gratis promotie. Alle relatiegeschenken kunnen worden bedrukt met een eigen opdruk, logo of een quote zodat het perfect aansluit bij het bedrijf. 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie