Happy Singles Day: bij DIGIFOTO ben je nooit alleen!

Christel de Wolff 278 0
De elfde van de elfde staat in het teken van Singles Day, een ludieke feestdag die is overgewaaid vanuit China. DIGIFOTO is van mening dat je als fotograaf nooit alleen bent.

Naast dat het vandaag Sint Maarten is én het Carnavalsseizoen begint, staan we ook even stil bij de vrijgezellen. In China vieren jongeren trots dat ze vrijgezel zijn. Natuurlijk is de datum 11-11, niet voor niets gekozen. De feestdag is geleidelijk een online shopdag geworden omdat veel webwinkels leuke aanbiedingen maken voor de 'happy singles'.

Vier Singles Day met DIGIFOTO

In de fotografiewereld vind je veel verschillende meningen over het hebben van een relatie of niet. Veel fotografen kiezen voor het 'lone wolf' bestaan omdat ze zich zo volledig kunnen richten op het maken van fotografie zonder de afleidingen van een relatie of gezin. Anderen kiezen er juist voor om van hun gezin of partner hun onderwerp te maken en spenderen juist de rest van hun fotografie carrière met het fotograferen van hun 'muse'.

Welke aanpak je ook kiest, de redactie van DIGIFOTO is van mening dat je als fotograaf nooit alleen bent! Onze redactie staat je dagelijks bij in de zoektocht naar het mooiste, het leukste en het belangrijkste fotonieuws. We praten je bij via onze website, social media en natuurlijk onze magazines.

Wil je er echt zeker van zijn dat je nooit een fotografie nieuwtje mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel